20 / 04 / 2024

LeBron James malikane

LeBron James malikane

Basketbol sahalarının yıldızları arasında yer alan LeBron James, Hollywood'un "altın çağında" ardı ardına efsanelerin yaşadığı evi aldı.

Hindistanlı iş adamı gökdelenin tepesine malikane yaptı ama oturamadı!

Hindistan'da 33 katlı lüks bir gökdelenin üzerine 20 milyon dolarlık bir malikane yaptıran iş adamı Vijay Mallya asla bu evde oturamayabilir. Peki neden? 

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

James İnşaat Hafriyat Maden Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yazgülü Ergün tarafından kuruldu.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Jeffrey Epstein’ın Little St James adası 125 milyon dolara satılıyor!

Hapishanede intihar eden milyarder iş insanı Jeffrey Epstein'ın lüks bir ev inşa ettiği Little St James adası, 125 milyon dolar bedelle satışa sunuluyor. 

Tina Turner hafta sonları için İsviçre'den malikane aldı!

ABD'li rock'n roll divasi Tina Turner (82) ile Alman prodüktör Erwin Bach (65) çifti, İsviçre'den 76 milyon dolar bedelle bir malikane satın aldı. Turner, bu malikaneyi hafta sonları eşiyle keyif yapmak amacıyla aldı. 

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Tasarımcı Aurora James evinin kirasını ödemiyor! 

Dünyaca ünlü Kanadalı tasarımcı Aurora James'in vergi borçlusu olduğu ortaya çıktı. James iş yerinin kirasını ve emlak vergisinin ödemesini gerçekleştirmiyor. 

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Kris Jenner ve Khloe Kardashian 37 milyon dolara malikane inşa ettiriyor!

Lüks yaşamlarıyla sürekli gündem olan Kardashian'lar devasa malikane inşa ettiriyor. Yan yana inşa edilen malikanenin maliyeti 37 milyon dolar.

Adele, Kensington’da mega malikane yaptırıyor!

Mutluluk büyüsü İngiltere’de düşük gelirli bir mahallede büyüyen ve Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele, mega malikane inşa ettiriyor.

LeBron James malikane Haberi

LeBron James malikane

Küçükken iş bulmak zorunda olan annesiyle mahalle mahalle gezen ve farklı evlerde yaşayan Basketbol sahalarının yıldızı LeBron James, milyon dolarlık emlak portföyüne yeni bir mülk daha kattı. Hürriyet'te yer alan habere göre, sporcu, bir dönem ardı ardına Hollywood efsanelerinin yaşadığı malikaneyi aldı.

EV, EFSANE OYUNCUYLA ÖZDEŞLEŞTİ 

Ünlü basketbolcu sinema tarihine damga vuran efsane oyuncu Katharine Hepburn'ün kariyerinin en parlak döneminde yaşadığı malikaneyi satın aldı. James bu mülk için toplamda 36,8 milyon dolar ödedi.

1930 YILINDA İNŞA EDİLDİ 

Beverly Hills'te çok talep gören bir bölgede yer alan bu mülk, 1930'da inşa edildi. Akdeniz tarzındaki malikane senelerce Hollywood'un ünlü erkek oyuncularından Charles Boyer'e aitti.

ÜNLÜ AKTÖRDEN STÜDYO SATIN ALDI 

1940'lı yıllarda Boyer ile dönemin önde gelen stüdyolarından biri olan RKO anlaşmazlığa düştü. Şirket Boyer ile kontratını...