23 / 04 / 2024

Legrand'ın iletişim portalı açıldı!

Legrand'ın iletişim portalı açıldı!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman marka Legrand, perakendeci ve tesisatçılara özel avantajlar ve servisler sunduğu legrandyaninizda.com.tr platformunu sizlerle buluşturuyor!



Legrand, perakendeci ve tesisatçılara özel avantajlar ve servisler suncağı, fırsatları sürekli yenilenen çok yönlü bir iletişim portalı legrandyaninizda.com.tr ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. 


Bir internet sitesinin çok ötesindeki legrandyaninizda.com.tr ile Legrand’ın ayrıcalıklı dünyasını keşfederken, sitede yer alan birlerce ürün arasından dilediğiniz ürüne size özel avantajlı fiyatlarla sahip olacaksınız. Diğer alışveriş sitelerinden benzersiz bir hizmet sunan legrandyaninizda.com.tr ile puan ya da para+puan seçeneklerini kullanarak alışveriş yapma fırsat yakalayacaksınız. Platformda yer alan ürünleri piyasaya oranla daha ucuz fiyatla sahip olma avantajı sunan legrandyaninizda.com.tr, topladığınız puanlar ile sizlere indirim kazanma fırsatı da sağlıyor. 


İletişim portalı legrandyaninizda.com.tr ile güncel eğitim ve seminerlere katılabilirken, Legrand’ın ürünleri hakkında teknik bilgilere, eğitim videoları ve dokümanlara kolayca erişme imkanına sahip olacaksınız. 


Legrand ailesinin bir üyesi olmanın tüm ayrıcalıklarını yaşayacağınız legrandyaninizda.com.tr yakında bilgisayar, tablet ve cep telefonlarında. 


Geri Dön