29 / 03 / 2024

Levent Urul, hazır mutfak fabrikası kurdu!

Levent Urul, hazır mutfak fabrikası kurdu!

Adanalı Levent Urul, resmi bir kurumda görev yaparken haritada yerini bile bilmediği bir ülkeye montaj amiri olarak gidince ufku açıldı



Nautilus Mobilya'nın inşaat projelerine yönelik mutfak, banyo ve kapı tasarımlarının gerçekleştirileceği showroom ve proje ofisi,  Adana  Valisi İlhan Atış, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin de katıldığı törenle açıldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Levent Urul, kendisi ve iş ortağının uzun yıllar yurtdışında yaşadığını, 7 yıl önce bir miktar para ile Türkiye'ye döndüğünü söyledi.

Çevresindekilere, 'Bu parayla neye yatırım yapalım?' diye sorduğunu ifade eden Urul, cevabın ise düşündürücü olduğunu aktardı: "Nakitiniz var, yastığınızın altına koyun, sıkı sıkı sarılın. Şimdi yatırım zamanı değil." Kendisi ve ortağının bu sözü dinlemediklerini ifade eden Urul, "İyi ki onların sözünü dinlemeyip yatırım yapmışız. Bugün çevreme bakıyorum. İmkânı olan herkes yatırım yapmak istiyor. Fakat yatırım sadece para ile yapılmıyor. Tecrübe ve bilgi birikimi gerektirdiği gibi, fikir de üretmek gerekiyor. Yatırım, zamanında yapılmalı. Aksi takdirde tecrübeye ve bilgi birikimine hemen sahip olmak mümkün olmuyor." diye konuştu. Levent Urul, yatırım konusunda tereddütte olanlara ise şu tavsiyelerde bulunuyor: "Heyecanınızı kaybetmeyin. Bu işi başaran Kayseri, Gaziantep, İstanbul'a en az Adana kadar uzak. Şimdi para ile para kazanma dönemi değil. Şimdi yatırım ve fedakârlık zamanı."

Nautilus Mobilya, içerisinde mutfak, kapı, banyo, vestiyer, dolap, okul ve ofis donanımlarının bulunduğu ürün yelpazesiyle toplu konutlar, otellere, iş merkezleri, ofisler, restoran, mağazala ve okullara hizmet veriyor. Şirket, yıllık 36 bin adet iç kapı ve 3 bin hazır mutfak üretim kapasitesine sahip.
Zaman/Ziya İpek


Geri Dön