24 / 04 / 2024

LG  9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte LG 17 Mart 2023 fiyat listesi

LG  9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte LG 17 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi ihtiyacı olanlar, LG RC90V9AV2W 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi internete özel yüzde 19 indirimle Carrefoursa sitesinde satışta. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



LG  9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte LG 17 Mart 2023 fiyat listesi
LG RC90V9AV2W 14/9 Kurutma Makinesi, yapay zeka teknolojisinden yararlanarak çamaşır kurutma işlevini sistemsel hale getiriyor.Yapay zeka teknolojisine sahip kurutma makinesi çamaşırlar zarar görmeden kurutma işlevini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Kurutma makinesinde çamaşırlar buhar teknolojisi ile nemden tamamen arınır ve kullanıma hazır hale gelir. Kuruturken hiç bir şekilde kıyafetin özüne dokunmaz. DUAL Inverter Heat Pump teknolojisiyle kurutma makinesi kurutucu, tatmin edici bir verimlilik seviyesi sunacak şekilde çalışır. Böylece A+++-%10 enerji verimliliği sağlar. 

LG RC90V9AV2W 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi 10 Yıllık çift İnverter Kompresör Garantisi ile 10 Yıllık İnverter Motor Garantisi buluşarak yıllarca güvenli bir kullanım imkanı sunar. Eco Hybrid teknolojisi, yaşam tarzınıza göre enerjiden veya zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. 

LG Kurutma makinesinin sahip olduğu Otomatik temizleme özellikli kondenser, sizin adınıza kurutma performansını korumaya yardımcı olur. Kondenseri otomatik olarak program başına 1 3 kez yıkayarak diğer işler için size daha fazla zaman kalmasını sağlar ve böylece zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

Düşük sıcaklıklı ısı pompası teknolojisi, kumaşlardaki çekme oranını azaltır ve hassas giysilere nazik davranarak kıyafetlerin özünü korur. Ve böylece her kurutma işlevi sonrası kıyafetler korunur. Ünitenin nem sensörü ve sıcaklık sensörü, ideal kurutma süresini ayarlamak için seviyeleri otomatik olarak algılar. Giysilerinizi aşırı ısıdan kaynaklanan hasardan dolayı koruma altına alır. 

Peki LG kurutma makinesi indirimli fiyatıyla Carrefoursa sitesinde ne kadara satılıyor?


Geri Dön