23 / 04 / 2024

LG’den bahara merhaba kampanyası!

LG’den bahara merhaba kampanyası!

LG Electronics Türkiye, No Frost buzdolaplarına yönelik ‘Bahara Merhaba Kampanyası’ başlattı. Kampanya kapsamında LG No Frost buzdolabı satın alanlara çamaşır makinesi 99 TL gibi cazip bir fiyatla sunulacak.



LG’nin, GR-B632GSTW, GR-B632GVTW (Beyaz) ve GR-B502GQQW No Frost buzdolabı modellerine yönelik Bahara Merhaba Kampanyası, hediye olarak 7 kg. yıkama kapasiteli ve Smart Diagnosis özellikli çamaşır makinesini kapsıyor.

 

Kampanyanın No Frost buzdolapları Multi Air Flow, Vitalight ve Opti-Fresh ile Bioshield: Antibakteriyel Conta özellikleriyle yiyecek-içeceklerinizi ilk günkü tazeliğinde koruyor. Multi Air Flow sistemi, buzdolabının her noktasında sıcaklığı ve tazeliği eşit tutuyor. Geleneksel buzdolaplarından farklı olarak soğuk hava sadece buzdolabının arkasından değil yan duvarlardan da üfleniyor. Vitalight ve Opti-Fresh sebzelerin nemini çok daha uzun süre korurken  LED  (Vita-light) ışığı ile sebze ve meyvelerin fotosentez yapmasını sağlıyor. Böylece sebze ve meyvelerinizin tazeliğini ve besin değerlerini çok daha uzun süre koruyor. LG patentli Bioshield teknolojisi tamamen antibakteriyel maddelerden üretilen conta bakteri üremesini engelliyor ve size daha sağlıklı bir kullanım sunuyor.


Geri Dön