26 / 04 / 2024

LG’nin No Frost buzdolabında indirimde! 7 Ocak 2023  Fiyat Listesi

LG’nin No Frost buzdolabında indirimde! 7 Ocak 2023  Fiyat Listesi

LG’nin Multi Air Flow hızlı ve eşit soğutan No Frost Buzdolabı, Mediamarkt’ta web’e özel indirime girdi. Peki LG Multi Frost buzdolabı özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? Kaç liraya düştü?



LG GN-H702HLHU E Enerji Sınıfı 506L No Frost  buzdolabı  üstten donduruculu  bir model ve Multi Air Flow teknolojisiyle hızlı ve eşit soğutma sağlıyor.

Soğutma havası, buzdolabının her tarafında bulunan çoklu soğutma havası kanalı vasıtasıyla iletilirken, inverter Lineer Kompresörü ile yüzde 32'ye varan enerji tasarrufu yapmanıza imkan veriyor. LG modellerindeyer alan Inverter Lineer Kompresörü ise, geleneksel kompresörlere kıyasla daha az bileşen kullanarak verimlilik konusunda pazar lideri durumunda.

DAHA SESSİZ, DAHA TASARRUFLU

Bu sebeple Inverter Lineer Kompresörde daha az sürtünme noktası yer alıyor ve böylece daha sessiz çalışıyor.. Inverter kompresör daha fazla enerji tasarrufu anlamına da geliyor.  Buzdolabının üzerindeki dokunmatik LED Ekranı ile buzdolabının ayarları kolayca yapılırken, LED ekran, kullanımı zevkli hale getiriyor ve buzdolabının görünümüne de zarafet katıyor.

LG’nin No Frost buzdolabında indirimde! 7 Ocak 2023  Fiyat Listesi

UZUN ÖMÜRLÜ BİR MODEL

Enerji verimliği ve uzun ömrüyle öne çıkan modelin LED Panel Aydınlatması, daha fazla enerji tasarrufu olanağı yaratıyor.  Geleneksel modellerdeki ampullü aydınlatmayla kıyaslandığında çok daha uzun ömürlü oluyor.


Geri Dön