18 / 04 / 2024

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!


Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıfat Başak ortaklığıyla kuruldu.



Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıfat Başak ortaklığıyla kuruldu.

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi konusu: 1. Yatçılık işleri yapmak, yat yaptırmak, kiralamak ve kiraya vermek. 2. Gemi acenteliği işleri, gemilere yakıt, kumanya ve malzeme ikmalleri yapmak ve yaptırmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 4. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 5. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 6. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 7. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 8. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 9. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. 10. Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 11. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. 12. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek. 13. Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara katılmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulları üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edilebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hiselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir.


Geri Dön