23 / 04 / 2024

Lima Yapı kolayca ev sahibi yapıyor!

Lima Yapı kolayca ev sahibi yapıyor!

Ankaralılara yüksek donatılı evleri, uygun ödeme koşullarıyla sunan Lima Yapı 2007 yılından bugüne kadar, farklı projelerde yüzlerce aileyi ev sahibi yaptı.



SUNDUĞU fırsatlarla Ankaralılara yüksek donatılı evleri, uygun ödeme koşullan ile sunan Lima Yapı, yüzlerce aileyi ev sahibi yaptı. Akşam'da yer alan habere göre; 2007 yılından bugüne kadar büyük projelere imza atan Lima Yapı; Park Caddesi, Çankaya, Çayyolu, Yaşamkent gibi Ankara'nın en gözde ve değerli bölgelerinde hayata geçirdiği örnek projelerle Ankara'nın değerine değer katıyor. Lima Yapı Projeler Satış Müdürü Pelin Yıldırım, Lima Yapı’nın biten ve devam eden projeleri hakkında bilgi verdi. Hayata geçirdikleri tüm projelerde hane sakinlerinin tüm ihtiyaçlarım karşılayabileceği donatılara  yer vermeye özen gösterdiklerini belirten Yıldırım, biten projeleri Park Lima, Lima Twins, Lima Vadi ve Lima Elit projelerinde olduğu gibi açık ve kapak otopark, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor kompleksi, sauna, fitness, yürüyüş ve koşu yolu, çocuk oyun parkı, basketbol ve tenis sahası gibi yüksek yaşam standartlarını oluşturduklarını belirtti.

KİRA GELİRİ DEYÜKSEK

Projelerin yaşama değer kattığını vurgulayan Yıldırım,“Lima Yapı’nın tüm projelerinde yüksek yaşam standardı oluşturmaya özen gösteriyoruz. Ankara'nın en gelişmiş semtlerinde hayata geçirdiğimiz projelerimiz hem yaşam, hem yatırım için oldukça cazip fırsatlar vaat ediyor" açıklaması yaptı.
 

http://limayapi.com/


Geri Dön