20 / 04 / 2024

Limak Holding'den Makedonya'da 250 milyon euroluk yatırım!

Limak Holding'den Makedonya'da 250 milyon euroluk yatırım!

Limak tarafından, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başlatılan 250 milyon euro değerindeki Limak Diamond Karma Kullanımlı Üstyapı Projesi'ne ilişkin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.



Türk şirketi Limak Holding tarafından, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başlatılan 250 milyon euro değerindeki Limak Diamond Karma Kullanımlı Üstyapı Projesi'ne ilişkin tanıtım etkinliği yapıldı.  Etkinliğe, Makedonya Başbakanı Zoran Zaev, Başbakan Yardımcısı Koço Angyuşev, Türk kökenli Devlet Bakanı Adnan Kahil, Üsküp Belediye Başkanı Petre Şilegov ve Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız'ın yanı sıra birçok davetli  katılım gösterdi. 

Makedonya Başbakanı Zaev, burada yaptığı konuşmada, etkileyici olarak nitelendirdiği "Limak Diamond" projesinin tanıtımında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dünyaca ünlü bu şirketin diğer tüm potansiyel yatırımcıları Makedonya'ya gelmeleri yönünde teşvik edeceğini belirtti. 

Zaev, "Limak Holding'in, teknik kabiliyetleri, sosyal sorumluluğu, uzun yıllar olan deneyimi ve iş etiğini birleştiren bir kurum olarak bizdeki yabancı yatırımcılar portföyüne katılması, şüphesiz tüm potansiyel yatırımcıları, ülkemize daha hızlı gelmeleri yönünde teşvik edecek bir etken olacaktır." dedi. 

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bacaksız da Makedonya'da yaptıkları bu ilk projenin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, Limak Holding'in küresel anlamda çalışma yürüttüğü alanda lider olduğunu ifade etti. 


Geri Dön