18 / 04 / 2024

Little Caesars, Trabzon'da ilk şubesini açtı!

Little Caesars, Trabzon'da ilk şubesini açtı!

Franchise zinciri Little Caesars, büyüme hamlesine yeni şube açılışları ile devam ediyor. Türkiye’nin birçok noktasında tüketicilerle buluşan Little Caesars, şube ağına şimdi de Trabzon’u ekledi.



Trabzon şubesi için düzenlenen açılış törenine Genel Müdür Banu Arıduru da katıldı. Trabzonlularla lezzetlerini buluşturan Little Caesars, ilk günden pizza severlerden büyük ilgi gördü.


Arıduru, açılışta yaptığı konuşmada, “Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Eskişehir ve Tekirdağ’da yer alan geniş şube ağımıza Trabzon’u da eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Trabzon şubemiz aynı zamanda Karadeniz Bölgesi’ndeki ilk şubemiz oldu. Sahip olduğu zengin mutfağıyla birçok lezzeti barındıran Trabzon öncelik verdiğimiz lokasyonlardan biriydi. Trabzon’un yerel lezzetlerini severek tüketiyoruz. İlerleyen dönemde pizzalarımıza bu lezzetleri dahil ederek çeşitlilik sunmayı planlıyoruz. Ülkemize nam salmış bu lezzetlerin yanı sıra Trabzonluların, bir de Little Caesars’ın annelerimizin evde yaptığı gibi doğal ve günlük hamur ile sezon mahsulü domates sosu ve güvenilir malzemeler kullanarak yaptığı lezzetli pizzalarını kısa sürede seveceklerini düşünüyoruz.” dedi.


Dünya üzerinde 28 ülkede, 5 binin üzerinde restoran sayısına ulaşan Little Caesars’ın Türkiye’de de son 2 yıldır çok başarılı bir büyüme grafiği çizdiğini anlatan Arıduru, “Geçen yıl önemli başarılara imza attık. Bir önceki yıla göre satış alanında yüzde 32’lik bir büyüme sergiledik. Tüm dünyadaki Little Caesars’lar arasında en çok satış yapan 5 ülkeden biri olduk. Şirket olarak yılsonunda hem satış hem şubeleşmede yüzde 20’nin üzerinde bir büyüme hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı. 


Haberler


Geri Dön