18 / 04 / 2024

Liva Turkuaz görselleri!

Liva Turkuaz görselleri!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Liva Turkuaz

Liva Turkuaz görselleri için haberimizi inceleyebilirsiniz. 7 farklı isimle gruplandırılan evlerden oluşan ve Sinpaş Yapı imzası taşıyan projede daire fiyatları 1+1'lerde 170 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Sultanbeyli  Liva Turkuaz  Projesi, Anadolu Yakası'nda  Sinpaş Yapı  tarafından konumlandırılıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Daire teslimleri 2014 yılının Kasım ayında yapılacak olan Sinpaş Liva, birinci etapta 349 adet konut yer alırken, ikinci etapta 475 adet konuta yer veriliyor.


Sultanbeyli Liva Turkuaz satış fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 170 bin TL'den başlıyor ve 4 oda 1 salon dairelerde 505 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Liva Turkuaz Projesi'nde Flora Evleri, Panaroma Evleri, Gardenya Evleri, Şelale Evleri, Alya Evleri, Kamelya Evleri, Lilyum Evleri olarak isimlendirilen konut tipleri bulunuyor.


Liva Turkuaz Evleri'nin ortak alanları arasında; spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları,  buhar banyosu, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark ve sauna gibi alanlar mevcut.


 Liva Turkuaz görselleri!


Liva Turkuaz görselleri!


Liva Turkuaz görselleri!


Liva Turkuaz görselleri!


Liva Turkuaz iletişim

Sinpaş Liva telefon: 444 19 74

Web adresi: www.sinpasliva.com.tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön