24 / 04 / 2024

Livza Zeytinburnu ön talep topluyor! 650 bin TL'ye!

Livza Zeytinburnu ön talep topluyor! 650 bin TL'ye!

Firma: Tesa Yapı

Proje: Livza Zeytinburnu

Tesa Yapı, yoğun talep üzerine Livza Zeytinburnu projesinde lansmandan önce ön talep toplamaya başladı..



Bölgenin özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğiyle ön plana çıkan Livza Zeytinburnu,  Tesa Yapı  tarafından inşa ediliyor.

 

Gelen yoğun talep üzerine  Livza Zeytinburnu  projesinde lansmandan önce ön talep toplanmaya başlandı.

 

65 milyon TL yatırım tutarı ile hayata geçirilen proje, 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

 

Yatırımcısına yüzde 40’a yakın getiri vaat eden LİVZA Zeytinburnu projesinde hafriyat çalışmalarına başlandı. Projede daire teslimleri 2019 yılı Temmuz ayında gerçekleşecek.

 

Livza Zeytinburnu ön talep topluyor! 650 bin TL ye!

 

Kentsel dönüşümün özellikle Zeytinburnu lokasyonu için elzem olduğunu vurgulayan TESA Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Sağlam, “Avrupa Yakası’nın ulaşımın merkezinde yer alan Zeytinburnu, yaklaşık 300 binlik nüfusuyla İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biridir. Zeytinburnu ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm süreci gerçek anlamda bir kentsel yenilenme süreci olacaktır. Türkiye’de kentsel dönüşüm süreci daha çok depreme dayanıksız yapıların dönüşüm süreci gibi algılansa da aslında yapılan bununla sınırlı değildir. Biz, bu anlamda projelerimizi hayata geçirirken sadece yıkıp yerine yenisini yapmayı hedeflemiyoruz. Bölgenin tamamen dönüşümünü sağlayarak çevrede bulunan sakinlerine güvenli ve eşsiz yaşam alanları da sunmayı hedefliyoruz. Hayata geçireceğimiz LİVZA Zeytinburnu’nu da bu hedef doğrultusunda inşa edeceğiz. Projemizin çevrede bulunan diğer kentsel dönüşüm projelerine de ivme kazandırmasını bekliyoruz. Türkiye’nin dönüşümü için çıktığımız bu yolda sürdürülebilir kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.


 
Deniz manzaralı daireler

 

Livza Zeytinburnu ön talep topluyor! 650 bin TL ye!

Marmaray, Avrasya Tüneli gibi mega projelere ev sahipliği yapan konumuyla ön plana çıkan Livza Zeytinburnu projesinin hemen yanı başında 2019 yılında tamamlanması beklenen ve büyüklüğü yaklaşık 90 bin metrekare olacak olan şehir parkı bulunuyor.

 

Projenin hemen önünde ise Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme ve Yenikapı-Sefaköy metro hattına ait olmak üzere iki ayrı hattın metro durakları bulunuyor.

 

Özel döşeme sayesinde kirişsiz, ferah iç mekanlar

 

Livza Zeytinburnu ön talep topluyor! 650 bin TL ye!

15 katlı tek blok, 101 daire ve 8 adet iki katlı ticari alandan oluşan Livza Zeytinburnu’nda, daire fiyatları 650 bin – 1 milyon 750 bin fiyat aralığında değişiyor.

 

Projede, üç ayrı banka ile yapılacak olan garantörlük anlaşmaları ile özel faiz oranlarıyla daire sahibi olunabiliyor. Ayrıca firma bünyesinde kredili ya da vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor.

 

1+1 dairelerin olmadığı, tamamen aile konseptiyle hayata geçirilen Livza Zeytinburnu projesinde; 2+1 daireler 88 ila 115 metrekare, 3+1 daireler 127 ila 152 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ila 208 metrekare olarak tasarlandı. Projenin satılabilir alanı 15 bin, inşaat alanı ise yaklaşık 20 bin metrekare olarak dizayn edildi.

 

4 kat otoparkı bulunan projede 1050 metrekare sosyal alana yer veriliyor. Projenin sosyal alanları kapsamında mini futbol sahası, kapalı çocuk oyun alanları, bilardo ve masa tenisi alanları, ayrıca sauna, Fin hamamı, Türk Hamamı, dinlenme alanları, fitness center, yeşil yürüyüş alanı ile bay-bayan çok amaçlı sohbet toplantı alanları ve mescitler de bulunuyor. Projede ayrıca özel peyzaj düzenlemesi yer alıyor.

 


Tel: 0 212 477 77 00
Web: http://livza.istanbul/livza-projeler-gelecek-livzalar-zeytinburnu.html

 


projeye sor



Geri Dön