19 / 04 / 2024

Livza Zeytinburnu ön talep

Livza Zeytinburnu ön talep

Tesa Yapı, yoğun talep üzerine Livza Zeytinburnu projesinde lansmandan önce ön talep toplamaya başladı..

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapı dönüşecek! 

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapının kentsel dönüşümü için süreç başladı. İşte ayrıntılar...

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bir adımın daha atıldığına dikkat çekti. 

Zeytinburnu Locamahal Kentsel Dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri yapıldı. Anahtar teslim törenine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılım sağladı.

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümün önü açılıyor!

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki dönüşümle alakalı olan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinden ‘oy birliği’ ile kabul edildi.

Zeytinburnu'nda çöken binanın etrafındaki 4 bina tahliye edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zeytinburnu'nda yıkılma riski sebebiyle daha önce boşaltılan 5 katlı binanın çökmesinden sonra çevrede gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonucu 4 binanın daha tahliye edildiğini açıkladı.

Livza Zeytinburnu ön talep Haberi

Livza Zeytinburnu ön talep

Bölgenin özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğiyle ön plana çıkan Livza Zeytinburnu, Tesa Yapı tarafından inşa ediliyor.

Gelen yoğun talep üzerine Livza Zeytinburnu projesinde lansmandan önce ön talep toplanmaya başlandı.

65 milyon TL yatırım tutarı ile hayata geçirilen proje, 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yatırımcısına yüzde 40’a yakın getiri vaat eden LİVZA Zeytinburnu projesinde hafriyat çalışmalarına başlandı. Projede daire teslimleri 2019 yılı Temmuz ayında gerçekleşecek.

Kentsel dönüşümün özellikle Zeytinburnu lokasyonu için elzem olduğunu vurgulayan TESA Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Sağlam, “Avrupa Yakası’nın ulaşımın merkezinde yer alan Zeytinburnu, yaklaşık 300 binlik nüfusuyla İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biridir. Zeytinburnu ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm süreci gerçek anlamda bir kentsel yenilenme süreci olacaktır. Türkiye’de...