18 / 04 / 2024

Livza Zeytinburnu fiyatları

Livza Zeytinburnu fiyatları

Tesa Yapı, yoğun talep üzerine Livza Zeytinburnu projesinde lansmandan önce ön talep toplamaya başladı..

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

İstanbul'un hangi ilçesinde konut fiyatları katlandı? Yatırımcılar akın ediyor!

Zeytinburnu, ulaşım ağının çeşitlilik kazanmasıyla geliri yüksek yatırımcılar tarafından da tercih edilir oldu. Özellikle sahil bölgesinde yer alan projeler gün geçtikçe katlanıyor. Peki Zeytinburnu'nda konut fiyatlarında son durum ne?

Zeytinburnu’nda konut fiyatı 405 bin 700 TL!

Endeksa verilerine göre, Zeytinburnu’nda son bir yılda yüzde 13,14 değer kazanan konut fiyatlarının, önümüzdeki 6 ay içinde yüzde 2,39 oranında düşüş göstereceği belirtiliyor…

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Livza Zeytinburnu'nda yüzde 1 KDV 36 ay 0 faiz!

Livza Zeytinburnu'nda yüzde 1 KDV 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projenin teslimleri yıl içerisinde yapılacak.

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu fiyatları daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. 2020 yılının Mayıs ayında teslimlerin yapılacağı proje Tesa Yapı tarafından yükseliyor. 

Livza Zeytinburnu ödeme koşulları!

Livza Zeytinburnu ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje Tesa Yapı imzasını taşıyor. 

Livza Zeytinburnu ödeme kampanyası!

Livza Zeytinburnu ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Tesa Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. 

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi!

Tesa Yapı Livza Zeytinburnu projesi İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Toplamda 101 adet daireden meydana gelen projede  2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Veliefendi Livza Zeytinburnu ödemeleri!

Veliefendi Livza Zeytinburnu ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 101 adet daireden meydana gelen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Livza Zeytinburnu nerede?

Tesa Yapı imzası ile hayata geçirilen Livza Zeytinburnu, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Livza Zeytinburnu nerede?

Livza Zeytinburnu fiyatları Haberi

Livza Zeytinburnu fiyatları

Bölgenin özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğiyle ön plana çıkan Livza Zeytinburnu, Tesa Yapı tarafından inşa ediliyor.

Gelen yoğun talep üzerine Livza Zeytinburnu projesinde lansmandan önce ön talep toplanmaya başlandı.

65 milyon TL yatırım tutarı ile hayata geçirilen proje, 2 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Yatırımcısına yüzde 40’a yakın getiri vaat eden LİVZA Zeytinburnu projesinde hafriyat çalışmalarına başlandı. Projede daire teslimleri 2019 yılı Temmuz ayında gerçekleşecek.

Kentsel dönüşümün özellikle Zeytinburnu lokasyonu için elzem olduğunu vurgulayan TESA Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Asım Sağlam, “Avrupa Yakası’nın ulaşımın merkezinde yer alan Zeytinburnu, yaklaşık 300 binlik nüfusuyla İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biridir. Zeytinburnu ilçesinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm süreci gerçek anlamda bir kentsel yenilenme süreci olacaktır. Türkiye’de...