19 / 04 / 2024

Locca Beykent Muhafazakar Konutları adres!

Locca Beykent Muhafazakar Konutları adres!

Firma: Su Yapı Gayrimenkul

Proje: Beykent Locca

İnşaat 2017 yılında başlayan Locca Beykent projesinde 2+1'den 5+2'ye kadar konut seçenekleri sunuluyor. Proje beş katlı altı bloktan oluşuyor...



7 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan Locca Beykent projesinin arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Locca Beykent'te 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 daire alternatifleri sunuluyor. 


İstanbul Beylikdüzü-Beykent bölgesinde yükselen Locca Beykent projesinin inşaatı 2014 yılında başladı. Proje  Su Yapı Gayrimenkul  tarafından inşa ediliyor.


Muhafazakar aile yaşamına hitap eden Locca Beykent projesi 128 daire ve 16 dükkandan oluşuyor. Dairelerin hemen teslim edildiği Locca Beykent projesi 5 katlı altı bloktan meydana geliyor.


Yüzde 75 yeşil alanın bulunduğu Locca Beykent projesinde hamam, sauna, çocuk oyun alanı, kapalı havuz, çocuk havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, mini club, otopark gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Locca Beykent projesinde daireler davlumbaz, fırın, mikrodalgalı olarak ankastre şekilde teslim ediliyor. Locca Beykent projesi E-5'e ve metrobüse yakın mesafede yer alıyor. 


Locca Beykent Muhafazakar Konutları adres!

Adnan Kahveci Mah. Çamlıtepe Cad. No:15  Beykent / Beylikdüzü / İSTANBUL    



Tel: 0850 800 4 800    

Web: www.loccabeykent.com 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön