29 / 03 / 2024

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...




Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak. Bu yıl 38’incisi gerçekleşecek fuar, 7-10 Eylül tarihleri arasında Çin ekonomisinin kalbinin attığı Şangay kentinde düzenlenecek.


Loda, fuar boyunca misafirlerini 1. Hall ve 1B02 standında ağırlayacak. Çin’in dünyanın en büyük mobilya ihracatçısı olduğunu belirten Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, China International Furniture Fair’e katılmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Karaçak, mobilya sektörü için büyük önem taşıyan fuarda, başta franchising çalışmaları, yeni yatırım ve ihracat çalışmaları olmak üzere güçlü iş bağlantıları kurmayı hedeflediklerini belirtti.


Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı nda yerini alıyor!


Türk mobilya sektörünün dünyaya açılmasında önemli bir yeri olan fuarın, yerli ve yabancı sektör oyuncularını bir araya getiren büyük bir organizasyon olduğunu ifade eden Davut Karaçak, Çin’de ülkemizi temsil ediyor olmaktan gurur duyduklarını dile getirdi.


“Vizyoner bakış açısı olmadan dünyaya açılmak çok zor!”


Geçtiğimiz yıl da Ciff’e katıldıklarını ve oldukça olumlu dönüşler aldıklarını belirten Davut Karaçak; “Türkiye mobilyada bir marka haline geldi. Bundan 10 yıl öncesine kadar 250-300 milyon dolarlık ihracat rakamlarının telaffuz edildiği sektör şimdi milyon dolarlık rakamlarla ifade edilecek düzeye geldi. Mobilya sektörü her geçen yıl büyümeye devam ediyor. Bu noktada vizyoner bakış açısına sahip markaların dünyaya açılmaları çok daha kolay oluyor. Bizim gibi tüm dünya ülkelerine ihracatta bulunmak için yeni pazar arayışında olan markalarla dünya pazarında söz sahibi olacak duruma gelmek hayal değil” dedi.


Türk mobilya sektörünün tasarım ve kalite konusundaki gücünü kanıtladık ve kanıtlamaya devam ediyoruz diye belirten Davut Karaçak, “Ülkemizin ekonomideki lokomotiflerinden biri olan mobilya sektörünü, uluslararası platformlarda temsil ederek ihracat hedeflerimize daha kolay ulaşabileceğimiz kanısındayım. Mobilya sektörü olarak, ülke ekonomisinin kalkınması ve markalaşma noktasında da ana oyuncu rolünü üstlenecek yeterliliğe sahibiz” diye ifade etti.


Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı nda yerini alıyor!


“Yeni koleksiyonlarımızı sergileyeceğiz”


China International Furniture Fair’de, franchise ve yatırım noktasında beklentilerinin bu sene de gerçekleşeceğini umduklarının altını çizen Davut Karaçak; “Loda olarak; Ciff’te yeni koleksiyonlarımızı da görücüye çıkartacağız. Bugün mobilya denildiğinde bizler sadece mobilya üretmiyor aynı zamanda yaşam biçimi de üretiyoruz. Dünyadaki akımları takip eden fakat kendi kültürüne bağlı olarak tasarlayan bizler gelecekte de aynı prensipler üzerine çalışmalarımızı yapmaya devam ediyor olacağız. 2017 yılının mobilya trendlerini belirleyecek yepyeni modellerimizle fuar süresince hem yerli hem de yabancı ziyaretçileri Loda standında ağırlayacağız” diyerek sözlerini noktaladı.


Loda Mobilya hakkında: 


Bir Tech Design Mobilya iştiraki olan Loda, 2000 yılından bu yana, ileri teknolojiyi ve insan emeğini birleştirerek ürettiği mobilyalarla sektörde kendine has bir yer edinen, ürün portföyü, tasarım çizgisi, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye'nin nitelikli mobilyaüreticileri arasında buluyor. 


İstanbul'da; Modoko, Masko ve Bostancı'da showroomları bulunan Loda Mobilya'nın Mart'da Bursa Nilüfer mağazası açıldı. Yurt dışında Azerbaycan Bakü'de de bir showroomu bulunan markanın yılsonuna kadar yeni mağaza açma hedefi bulunuyor. Loda, dünyada oluşan tasarım çizgilerini takip ederek ürettiği yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile “Konsept Mobilya” anlayışına bir örnek oluşturuyor...


www.loda.com.tr


Geri Dön