24 / 04 / 2024

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!


Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cumali Tunç tarafından kuruldu.



Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cumali Tunç tarafından kuruldu.

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi konusu:
A.Her türlü emlak komisyonculuğu, her türlü gayrimenkul komisyonculuğu ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil Köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek, ve bu konularda danışmanlık yapmak. B.Her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller arsa, arazi, konutlar, işyerleri, resmi daireler, bankalar, sağlık ve eğitim kurumları, sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri, villa, yalı, otel ve moteller ve benzerleri üzerinde, resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve Kuruluşlarla ilgili ihale, alım-satım kiralama, inşaat, yatırım, değer tespitleri, teknik şartname, imar mevzuatı ve standartlara uygunluk, rantabilite konularında araştırma, fizibilite, geliştirme ile her türlü yönetim (yöneticilik), temizlik, bakım, onarım ve bunlarla ilgili kontrol, kiralama, koruma ve bilcümle servis hizmetleri vermek suretiyle danışmanlık yapmaktır. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...


Geri Dön