26 / 04 / 2024

Logitech aynı anda 3 cihaza bağlanabilen G Astro A30'u duyurdu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Logitech aynı anda 3 cihaza bağlanabilen G Astro A30'u duyurdu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Logitech’in farklı cihazlara aynı anda bağlanabilme özelliğine de sahip yeni oyuncu kulaklığı Astro A30 tanıtıldı. Kulaklığın fiyatı ve özellikleri de belli oldu. İşte G Astro A30’un fiyatı… 



Oyuncu ekipmanları arasında kulaklıklar elbette çok önemli bir yer tutuyor. Uzun yıllardır oyuncu ekipmanları üreten Logitech, artık A20 Gen 2’nin yerini alması beklenen yeni kulaklıkları olan G Astro A30’u paylaştı. Logitech’in kablosuz oyuncu kulaklığı G Astro A30 premium kullanıcıları hedefliyor. 

En son 2020 yılında yenilenen A20 serisinin yerini alacak olan G Astro A30’a bakacak olursak, önceki serinin parlak renklerinin yerini bu seride daha koyu ve mat tonlar almış.

İŞTE LOGITECH G ASTRO 30’UN ÖZELLİKLERİ

Peki aynı anda 3 farklı cihaza bağlanabilen Logitech G Astro A30’un özellikleri neler? Oyunseverler dikkat! İşte Logitech G Astro A30’un özellikleri:
BAĞLANTI: USB-C, USB-A, Wi-fi, 3.5 mm kablo
BAĞLANABİLDİĞİ CİHAZLAR: PC, Mac, Xbox, Mobil cihazlar ve PlayStation 
EŞ ZAMANLI BAĞLANTI SAYISI:  3 farklı cihaza aynı anda bağlanabiliyor
PİL ÖMRÜ:  27 saate kadar dayanıyor
RENKLER: Mat Denizci Mavisi ve Mat Beyaz

Logitech aynı anda 3 cihaza bağlanabilen G Astro A30 u duyurdu! 28 Eylül 2022 fiyat listesi


Cihazın en dikkat çekici özelliklerinden biri de ekolayzerin Logitech G Hub mobil uygulamasının üzerinden kontrol edilebilmesi… Böylece istenilen ayarları kolaylıkla yapabilmek mümkün… Uygulama üzerinde mikrofonun dış sesi ne kadar alabileceğini seçilebiliyor ve farklı ses profilleri de oluşturulabiliyor. 


Geri Dön