25 / 04 / 2024

Lokum Evler projesinde lansmana özel yüzde 30 indirim!

Lokum Evler projesinde lansmana özel yüzde 30 indirim!

Firma: DKY İnşaat

Proje: Lokum Evler

Tuzla'da konumlanan 'Lokum Evler projesinden ev sahibi olmak isteyenler 10 bin İira peşinat ve ayda 2500 lira taksitle hayallerine kavuşuyor. Projede teslimlerin 2016 Aralık ayında yapılması planlanıyor.



Tuzla'da konumlanan 'Lokum Evler projesinden ev sahibi olmak isteyenler 10 bin İira peşinat ve ayda 2500 lira taksitle hayallerine kavuşuyor. 


Ara ödemeleri müşterilerin belirlediği DKY İnşaat- Metropolist kampanyasında bir çok avantajı bir arada banndınyor. KDV oranının yüzde 1 olduğu Lokum Evlerde 24 aya kadar vade farksız ödeme imkânı da sunuluyor. Projenin birinci etabında yer alan dairelerin yüzde 50 si satıldı, ikinci etap daireler de satışa sunuldu. Teslim tarihinin 2016 Aralık ayı olacağı ön görülen projede özel finansman seçeneklerinin yanı sıra yüzde 18 lansman indirimine ek olarak yüzde 12 peşin indirimi ile toplamda yüzde 30'a varan cazip indirim imkânı sunuluyor. Bu ödeme alternatiflerinin yanı sıra esnek ödeme planı oluşturma fırsatı da söz konusu. 



LANSMANA ÖZEL YÜZDE 30 İNDİRİM 

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya. Tuzla - Aydınlı bölgesinin geleceği en parlak lokasyonunda yer alan projede sunulan lansman fırsatlarında sona gelindiğini belirterek, "Yüzde 30 a varan indirim avantajıyla 328 bin liradan başlayan 2+1 daireleri 237 bine; 430 bin liradan başlayan 3+1 daireleri 310 bin liraya satışa sunduk. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanı başında yer alan projenin bitiminde oturumcu ve yatırıma için kolay kiralama ve satış imkânı olacak. Fiyat güncellemesi öncesinde konut sahibi olmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın" dedi. 


Park alanı dahil 53 dönüm üzerine kurulacak  Lokum Evler  Projesi'nde tüm 2+1 ve 3+1 dairelerde ebeveyn banyosu ile balkon kullanımlı ferah daire planlan mevcut olup yürüyüş yollan, bisiklet parkurları ve seyir teraslarıyla zenginleştirilen peyzaj alanları ise site sakinlerinin özgürce sosyalleşebilecekleri kullanım alanları sunuyor. 



Yeni Akit 


DKY Lokum Evler iletişim

Tel: 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com



projeye sor



Geri Dön