25 / 04 / 2024

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor!

Louis Vuitton Türkiye'deki İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall mağazalarından sonra Bodrum'da da mağaza açıyor.



Louis Vuitton Bodrum'da mağaza açıyor. Para'da konuyla ilgili yer alan haber şu şekilde; Geçen hafta kulis sayfamızda Louis Vuitton ile ilgili bir bilgi paylaşmıştı. Haberimizde Emaat Square Mall'un Louis Vuitton yaptığı teklifi anlatmıştı. 

İstanbul'un son yıllardaki gözde alışveriş merkezlerinden birisi olan Emaar, ünlü markaya "İstanbul'daki tek mağazanız bizde olsun" demişti. Louis Vuitton'un Türkiye'de İstanbul Nişantaşı, İstinyepark, Zorlu Center ve Emaar Square Mall'da mağazaları bulunuyor. Marka Türkiye planlarıyla ilgili yeni bir strateji belirlemiş. 

Louis Vuitton Bodrum da mağaza açıyor!

Artık sadece İstanbul ile sınırlı kalınmayacakmış. Hatta ilk adım da atılmış. Öğrendiğimize göre marka İstanbul dışındaki ilk mağazasını Bodrum Yalıkavak Marina'da açıyormuş. Bu yaz Bodrum Yalıkavak Marina'da Louis Vuitton mağazasını görürseniz şaşırmayın. İlk haberini biz verelim istedik. Louis Vuitton, turizmin diğer önemli merkezleri için ise aceleci olmayacakmş. Bodrum'um sonuçlarına göre karar verecekmiş.

 

Louis Vuitton ilk restoran kafesini Japonya'da açtı! 


Geri Dön