16 / 04 / 2024

Lovelet Outlet mobilyanın da merkezi oluyor!

Lovelet Outlet mobilyanın da merkezi oluyor!

Karadeniz' in en büyük outlet alışveriş ve yaşam merkezi Lovelet, yeni sezonda 12 bin 500 metrekarelik kapalı alanda bol çeşitli mobilya ürünleri satışı da yapacak...




Karadeniz'in en büyük outlet alışveriş ve yaşam merkezi Lovelet, yeni sezonda 12 bin 500 metrekarelik kapalı alanda bol çeşitli mobilya ürünleri satışı da yapacak.


5 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak açılış öncesi AVM'de basın toplantısı düzenleyen Lovelet yönetimi, açılış hazırlıklarını ve projelerini medya mensuplarıyla paylaştı. Yeni sezonla birlikte aynı zamanda 'mobilya showroom'un da açılışının yapılacağını belirten Lovelet Outlet Yönetim ve Kiralama Danışmanı Inside Proje Koordinatörü Mehmet Ali Ünsay, İdol İnşaat tarafından toplam 75 bin metrekare alan üzerine kurulan Lovelet Outlet'in 12 bin 500 metrekarelik üst kat alanını mobilya imalatçıları, aydınlatma, mefruşat, perde, halı, ev dekorasyonu gibi mağazaların oluşturacağını söyledi. 


Amaçlarının büyük kentlerde var olan yenilikleri ve trendleri Karadeniz halkının hizmetine sunmak olduğunu kaydeden Mehmet Ali Ünsay, "Tekstil mağazalarının üst katları kiralanarak alışveriş merkezinin konseptine uygun outlet ürünler müşterilerin beğenisine sunulacak. Mağazalarının dekorasyonlarını tamamlayarak son model tasarımlarını vitrine çıkaran mobilya firmaları, açılış için son hazırlıklarını yapıyor. Bizler 25 mobilya üreticisini ulusala taşımada firmalara destek olacağız. Tekstil ile birlikte mobilya showroomunun kent ekonomisine ve turizmine önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Mobilya sektöründeki potansiyelin Samsun’da da oluşmasını sağlayacak showrooma, kaliteyi uygun fiyata alabilecek bölge halkının büyük ilgi göstereceğini umuyoruz." dedi.


AÇILIŞA ÖZEL SÜRPRİZLER 


5 Nisan'da coşkulu bir açılışla ziyaretçilerini ağırlayacaklarını ifade eden Lovelet Outlet Pazarlama Müdürü Selvin Çil, "Karadeniz müziğinin usta ismi Fuat Saka konseri ile keyifli bir şölen Lovelet ziyaretçilerini bekliyor. Ayrıca trio müzik dinletileri, çocuklar için özel olarak oluşturulan eğlence durakları ve daha birçok etkinlik ile tam bir karnaval havası oluşturup, Samsun ve çevre illerden gelen misafirlerimize keyifli bir hafta sonu yaşatacağız." diye konuştu.


 


Bugün


Geri Dön