20 / 04 / 2024

LPG'ye zam geliyor! Dikkat, bu geceden itibaren! 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...

LPG'ye zam geliyor! Dikkat, bu geceden itibaren! 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında indirim haberinin gelmesini beklerken, yeni bir zam bilgisi gündemde bomba etkisi yarattı. Sektör kaynakları, bu geceden itibaren LPG'ye zam geleceğine dikkat çekti. İşte yeni fiyatlar ve Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...



Pinar Demircan

Uluslararası fiyatlarda ve döviz kurlarında yaşanan değişimler akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında indirim haberinin gelmesini beklerken, yeni bir zam bilgisi gündemde bomba etkisi yarattı. 

LPG ye zam geliyor! Dikkat, bu geceden itibaren! 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi... 

Sektör kaynakları, bu geceden itibaren LPG'ye zam geleceğine dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına iki gün arayla olacak şekilde 1,70 TL ve 1,04 TL zam gelmişti. Zammın ardından 1 TL'lik indirim haberi araç sahiplerin i sevindirmişti. 

Milyonlarca sürücü, akaryakıt fiyatlarında indirimin sürmesini bekliyordu. Ancak bugün yeni bir zam geleceği açıklandı. 

Peki LPG'ye ne kadar zam gelecek? LPG kaç lira olacak? İşte merak edilen ayrıntılar...Devam


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön