20 / 04 / 2024

LPG'ye 36 kuruş, motorine 1 lira 20 kuruş zam geldi! Litre fiyatları kaç TL? 26 Mayıs 2022 PO, BP, Total fiyat listesi

LPG'ye 36 kuruş, motorine 1 lira 20 kuruş zam geldi! Litre fiyatları kaç TL? 26 Mayıs 2022 PO, BP, Total fiyat listesi

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Bugün itibariyle LPG'ye 36 kuruş, motorine 1 lira 20 kuruş zam geldi. Benzin, motorin ve LPG güncel litre fiyatları kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Total ve Opet fiyat listesi...



Pinar Demircan

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Sürücüler, benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde benzin fiyatlarına 2 gün arayla olmak üzere 1 lira 70 kuruş ve 1 lira 4 kuruşluk iki zam gelmişti. Ardından ise benzinin litresine 1 lira indirim yapıldı. 

LPG ye 36 kuruş, motorine 1 lira 20 kuruş zam geldi! Litre fiyatları kaç TL? 26 Mayıs 2022 PO, BP, Total fiyat listesi

Sürücüler indirimlerin devam etmesini beklerken dün yeni bir zam haberi geldi ve 26 Mayıs 2022 tarihinden geçerli olmak üzere LPG'ye 36 kuruş zam yapıldı. 

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Sektör yetkililerinin aktardığına göre, motorine de yeni bir zam geliyor. 

Peki motorine ne kadar zam yapılacak? LPG zammının ardından fiyatlar kaç lira oldu? İşte merak edilen ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön