24 / 04 / 2024

LPG'ye zam geliyor! Dikkat, bu geceden itibaren! 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...

LPG'ye zam geliyor! Dikkat, bu geceden itibaren! 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...

Milyonlarca araç sahibi, akaryakıt fiyatlarında indirim haberinin gelmesini beklerken, yeni bir zam bilgisi gündemde bomba etkisi yarattı. Sektör kaynakları, bu geceden itibaren LPG'ye zam geleceğine dikkat çekti. İşte yeni fiyatlar ve Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...



Devam eden Rusya ile Ukrayna savaşının etkisi ve dolar kurunun 16 TL'yi geçmesi akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Akaryakıt gelen zamlar dur durak bilmiyor. enzine 21 Mayıs'ta yapılan 1,02 TL'lik zamla beraber, benzin fiyatları motorini geçmişti. Bu hafta benzin ve motorin fiyatlarında bir indirim ya da zam yapılmadı.

LPG ye zam geliyor! Dikkat, bu geceden itibaren! 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi... 

LPG'YE BU GECEDEN İTİBAREN ZAM GELİYOR

LPG'li araç sahiplerine bir kötü haber verildi. Akaryakıt sektörüne yakın kaynakların aktardığına göre, LPG'ye bu gece yarısı itibarıyla 36 kuruş zam geliyor. 

Karar'ın aktardığına göre; LPG'ye yapılacak zammın ardından İstanbul’da otogazın litre fiyatı yaklaşık 11 TL 85 kuruşa, Ankara’da 11 TL 80 kuruşa, İzmir’de 11 TL 72 kuruşa çıkacak.

Peki güncel akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? İşte 25 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Shell, Total ve Opet fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön