19 / 04 / 2024

LPG'ye zam mı geldi? Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

LPG'ye zam mı geldi? Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Milyonlarca vatandaş son dakika akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Peki 5 Nisan 2022 akaryakıt fiyatları ne oldu? İşte kalem kalem Petrol Ofisi, Shell ve BP 5 Nisan 2022 akaryakıt fiyat listesi...



Milyonlarca araç sahibi her gün güncel akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Vatandaşlar, 'Benzine zam geldi mi?, Mazota zam geldi mi? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?' gibi soruların yanıtlarını arıyor. Zamların yanı sıra vatandaşlar akaryakıt fiyatlarındaki indirim haberlerini de yakından takip ediyor. 

LPG ye zam mı geldi? Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları Rusya ve Ukrayna arasındaki savaştan etkileniyor. Savaş önce brent petrol fiyatlarını daha sonra da akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. 

Peki Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön