24 / 04 / 2024

Lüleburgaz'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Lüleburgaz'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Lüleburgaz'da imar barışını anlattı. Vatandaşlar imar barışı ile ilgili bilgilendirildi. 



Kırklareli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Lüleburgaz'da imar barışı toplantısı yaptı. Toplantıya Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde  Altyapı Kentsel Şube Müdürü Yücel Çelebioğlu, İnşaat Mühendisi Ali Öztürk ile Elektrik Mühendisi Hasan Avşar, Lüleburgaz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Yeşim Çakır, Lüleburgaz Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Adak, Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıda İmar Barışı’nın 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapıları kapsadığı, başvuruların e-devlet üzerinden yapılacağı söylendi. İmar Kanununa göre alınmış yıkım kararları ve idari para cezalarının iptal edileceği, son başvurunun ise 31 Ekim 2018 tarihine kadar yaptırılması gerektiği açıklandı. 


Geri Dön