27 / 04 / 2024

Lusso Bornova nerede?

Lusso Bornova nerede?

Firma: Avcılar İnşaat

Proje: Lusso Bornova

Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Avcılar Lusso, Avcılar Exclusive ve Avcılar NEXT projelerinin satışlarını sürdüren Avcılar İnşaat, yeni projesi için harekete geçti. 

Lusso Bornova'da 4+1, 5+1, 7+2 ve 9+2 konut tiplerinin yanı sıra bahçe teraslı daireler ve 70 mega lux konut seçenekleri bulunuyor. 

Lusso Bornova nerede?

Lusso Bornova nerede?
Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Lusso Bornova  nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Lusso Bornova projesi 45 bin metrekare inşaat alanına, 4 bin metrekare peyzaj alanı ve 1.200 metrekarelik sosyal alana sahip.

Projede 150 metrekare ile 500 metrekare arasında değişiklik gösteren büyüklüklerde ticari alanlar yer alıyor. 

İzmir'in en üst lüks segment proje adayı olacak olan projede C30 betonu kullanılacak ve depreme dayanıklı olarak inşa edilecek. 

Lusso Bornova nerede?

Lusso Bornova nerede?
Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Lusso Bornova nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarını paylaşalım...

Projede çarşı alanı da olacak. Lusso Çarşı'da mağazalar, restoranlar ve cafelere yer verilecek. 

Lusso Bornova'da alışveriş alanları, kapalı otopark, açık ve kapalı spor alanı, sinema salonu, çocuk oyun alanı, bilardo - masa tenisi salonu, cafe ve restoranlar, kreş, kickbox salonu ve pilates salonu, açık ve kapalı yüzme javuzu, sauna, hamam, çok amaçlı salon ve basketbol sahası yer alıyor. 

Proje yeşil bina şeklinde inşa ediliyor ve üst seviye sağlam bina teknolojisi kullanılıyor. Projede akıllı ev sistemi de bulunuyor. 

Lusso Bornova nerede?

Lusso Bornova nerede?

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova, İzmir'de Yeni Bornova'da konumlanıyor. Proje, Forum Bornova AVM'nin yanıbaşında yükseliyor.

Web: http://avcilarlusso.com/

Tel: 0232 344 28 24

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön