26 / 04 / 2024

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?



Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz, pratik ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili bir model olan Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor.

 Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell Airfryer, mutfak işlerine fazla vakit ayıramayanların çok seveceği bir ürün. Kızartmalar için çok az yağ kullanırken büyük oranda sıcak havadan faydalanır. Kızartma işleminden önce yaklaşık bir dakika gibi bir süre, içerisindeki havayı ısıtır, yağ ise bu hava ile ısınarak kızartma işlemini gerçekleştirir.

Pratik dijital kontrol paneli, zaman ayarı başta olmak üzere pek çok işlemin göstergeler üzerinden yapılmasını sağlar. Sağlıklı kızartmaları geniş haznesinde daha kısa zamanda ve daha temiz bir şekilde yapar. 

LUXELL FASTFRYER HAVA FRİTÖZÜ ÖZELLİKLERİ

· Luxell LXAF-01 Fastfryer, 7,5 litrelik pişirme haznesinde pek çok ürünü bir anda sıcak hava ile kızartır. Ayrıca et, balık ve sebzeleri ızgaralar. Ekmek, pizza, tart vb birçok yemeği pişirir. 5,7 litre geniş hacimli kare kızartma sepetine sahiptir.
· Kızartma sırasında mutfağın kirlenmesini engeller ve kolay temizlenir.
· Gıdaları yüzde 90 oranında daha az yağ kullanarak kızartmanızı sağlar.
· Fritözün üzerinde yer alan dijital ekran, 'akıllı kızartma' özelliği bulundurur ve tam 6 farklı seçenek taşır. Luxell sıcak hava fritözü ile  yemekler kısa sürede ve yorulmadan yapılır.
· Siyah ve gümüş renk seçenekleri olan Luxell LXAF-01 Fastfryer, aynı zamanda üç yıl üretici garantisi ile satışa sunulmuştur.
· Zaman kontrolü, sıcaklık ayar düğmesi, otomatik kapanma, ısı korumalı dış kaplama ve hazır sinyali gibi kullanıcı dostu pek çok farklı özellik bulundurur.
· Daha fazla verim almak için bir dakikalık ön ısıtma süreci gerekli olan Luxell LXAF-01 FastFryer Dijital Hava Fritözünün kullanımı oldukça kolay ve pratiktir.
Peki, Luxell LXAF-01 ne kadar? Luxell LXAF-01 ne kadar? Luxell LXAF-01 kaç lira? Luxell Fastfryer Hava Fritözü en ucuz nerede?

 


Geri Dön