25 / 04 / 2024

Luxera Meydan'da 1+1'ler 333 bin TL'ye!

Luxera Meydan'da 1+1'ler 333 bin TL'ye!

Ön satışa sunulan Luxera Meydan projesi  Bağcılar-Mahmutbey TEM Otoyolu'na yakın noktada Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin 2019 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 



Para Dergisi'nin Emlak ekinde yer alan habere göre Luxera Gayrlmenkul'ün Bağcılar-Mahmutbey lokasyonun-da TEM Otoyolu'na yakın bir noktada konumlandırdığı Luxera Meydan projesi ön satışa çıktı. Bölgenin en değerli projesine imza attıklarını söyleyen Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, "Luxera Meydan projemiz, eğitim ve sağlık kuruluşlarının yanı sıra AVM ve üniversite kampüslerinm bulunduğu bölgede yer alıyor.

 

3 farklı metro hattının yanı başında konumlandırdığımız Luxera Meydan'da yatırımcılara lokasyon avantajı sunuyoruz. Projemizde 1+1 dairelerimiz 333 bin TL'den başlıyor. Gelecek vadeden projemize yatırım yapanlar kısa sürede yüksek kazanç sağlayacak" dedi.

 

İş ve yaşam merkezi konsepti


200 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçen ve yüksek standartlarda yaşam vadeden Luxera Meydan'da 242 daire ile 50 ticari ünite yer alıyor.

Yüksek tavanlı ve ferah 1+1, 2+1, 3+1 konut tiplerinin yer aldığı projede daireler 72 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiklik gösteriyor, 2 katlı çarşısıyla bölgenin ihtiyacına cevap verecek şekilde planlanan 50 ticari ünite de iş ve yaşam merkezi konseptinde hayata geçen Luxera Mey-dan'da alıcılara sunuluyor.


Projede ayrıca; çocuk oyun parkları, spor alanları, oyun salonu, sinema odası ve kütüphane gibi alanlar da yer alıyor, Teslim tarihi Aralık 2019 olarak planlanan projede kişiye özel ödeme planı ve 24 ay vade farksız ödeme seçeneği de yer alıyor,

 

Metro hattı projenin önünden geçiyor


Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Luxera Meydan, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Bölgenin iki önemli caddesi olan Mahmutbey ve Maslak Caddeleri'nin kesiştiği noktadaki konumu İle Luxera Meydan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3, Havalimanı gibi önemli yatırımların çevrelendiği bölgede yükseliyor, Önünden geçen metro hattı ile lokasyon avantajı sunan proje, E-5'e 6 dakika, Tem oto yoluna 2 dakika, Atatürk Havalimanına ise 7 dakikalık mesafede bulunuyor.

 

Tel: 0212 601 01 18 
Web: http://luxerameydan.com


Geri Dön