20 / 04 / 2024

Luxera Residence Evleri fiyatları!

Luxera Residence Evleri fiyatları!

Firma: Luxera Gayrimenkul

Proje: Luxera Residence

Luxera Residence Evleri fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. CNR fuar alanına 6 kilometre yakınlıkta bulunan projede çeşitli sosyal olanaklara yer veriliyor.



Luxera Residence Konutları'nın alanları minimum 115 metrekare, maksimum 217 metrekare olarak dizayn edildi. Proje tek blok halinde hayata geçiriliyor. 


Luxera Residence Evleri fiyatları metrekare bazında farklılık gösteriyor. Arsa alanı 2 bin 100 metrekare olarak belirlenen proje Luxera Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükselen  Luxera Residence  Bağcılar'da 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konutlar yer alıyor. 


CNR fuar alanına 6 kilometre, Atatürk Havalimanına 6 kilometre mesafede olan Güneşli Luxera Residence'de toplam 68 tane daire bulunuyor. 


Luxera Residence Evleri fiyatları!

Fitnes salonu, 24 saat resepsiyon ve güvenlik hizmeti, spor alanları, bay – bayan saunası, yürüyüş  parkuru, çocuk ve yetişkinler için kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlara sahip Luxera Residence fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. 


Bağcılar Luxera Residence iletişim

Telefon: 0212 601 01 18

Web: www.luxeraresidence.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön