19 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana AVM kan bağışı kampanyası 2 Şubat'ta gerçekleştirildi!

M1 Merkez Adana AVM kan bağışı kampanyası 2 Şubat'ta gerçekleştirildi!

Adana Seyhan Rotaract Kulübü koordinasyonu’nda 10. Grup Kulüpleri (Adana, Çukurova, Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri ) tarafından destek verilen etkinlik; 02 Şubat’ta gerçekleştirildi...



M1 Merkez  Adana  Alışveriş Merkezi önemli bir Sosyal Sorumluluk projesine daha destek verdi: Adana Seyhan Rotaract Kulübü koordinasyonu’nda 10. Grup Kulüpleri (Adana, Çukurova,  Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri ) tarafından destek verilen etkinlik; 02 Şubat’ta gerçekleştirildi. 


Türkkızılayı’ nın “ Kan herkese lazım olabilecek bir ihtiyaçtır” kampanyası paralelinde; Türkkızılayı’nın bu tip çalışmalarına daima destek veren ve kapılarını açan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde bu kez Adana Seyhan Rotaract Kulübü  rotaract’ları 

“Kan Bağışı’na Teşvik Etmek” için 2 Şubat Pazar günü önemli bir uygulamaya imza attılar. Adana Seyhan Rotaract Kulübü rotaract’ları bu çalışmalarla, kendilerini geliştirmeye dönük deneyimler de elde ettiler. Etkinlikte; 90 gönüllü vatandaşın da katkılarıyla 65 ünite kan toplandı.


Etkinlik sonrasında gençler diyor ki: İnsanlarla iletişim kurarak onları kan bağışının hayat kurtardığına ikna etmenin yanında, kan bağışına teşvik ettik. İnsanların sağlığı için gerekli olan kanın  tedarik edilmesi ve bunun sonucunda sağlıklarına tekrar kavuşmalarının önemini bir kez daha anlattık.

   

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın ÖZ; “Türkkızılayı’nın başarılı çalışmalarına sorumluluk sahibi bir kurum olarak daima destek vermekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz.4 yıldır geleneksel olarak sürdürülen “Kızılay Kan Bağışı Projesi” çerçevesinde Türkkızılayı’na kan bağışına teşvik etmek için AVM ziyaretçilerimizle buluşan  Adana Seyhan Rotaract Kulübü üyelerini de bu duyarlılıkları nedeniyle kutluyoruz” diyor.



Geri Dön