28 / 03 / 2024

M1 Merkez Adana AVM kan bağışı etkinliği

M1 Merkez Adana AVM kan bağışı etkinliği

Adana Seyhan Rotaract Kulübü koordinasyonu’nda 10. Grup Kulüpleri (Adana, Çukurova, Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri ) tarafından destek verilen etkinlik; 02 Şubat’ta gerçekleştirildi...

Adana Merkez’e TOKİ'den ucuz konut geliyor! İşte TOKİ Adana Merkez 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Ata GYO'nun Adana ve Giresun'daki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Adana Ceyhan ve Giresun Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Adana'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

M1 Adana AVM'ye Avrupa’dan ödül!

M1 Adana Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 'Retail Development' kategorisnde ödüle layık görüldü.

Adana’daki 62 yıllık fabrika yıkıldı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 62 yıl önce inşa edilen ve kentin sembol yapılarından biri olan Karşıyaka Un Fabrikası'nın 35 metre yüksekliğindeki binası yıkıldı.

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

M1 Merkez Adana AVM kan bağışı etkinliği Haberi

M1 Merkez Adana AVM kan bağışı etkinliği

M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi önemli bir Sosyal Sorumluluk projesine daha destek verdi: Adana Seyhan Rotaract Kulübü koordinasyonu’nda 10. Grup Kulüpleri (Adana, Çukurova,  Tepebağ,Güney, Antakya ve İskenderun Rotaract Kulüpleri ) tarafından destek verilen etkinlik; 02 Şubat’ta gerçekleştirildi. 


Türkkızılayı’ nın “ Kan herkese lazım olabilecek bir ihtiyaçtır” kampanyası paralelinde; Türkkızılayı’nın bu tip çalışmalarına daima destek veren ve kapılarını açan M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde bu kez Adana Seyhan Rotaract Kulübü  rotaract’ları 

“Kan Bağışı’na Teşvik Etmek” için 2 Şubat Pazar günü önemli bir uygulamaya imza attılar. Adana Seyhan Rotaract Kulübü rotaract’ları bu çalışmalarla, kendilerini geliştirmeye dönük deneyimler de elde ettiler. Etkinlikte; 90 gönüllü vatandaşın da katkılarıyla 65 ünite kan toplandı.


Etkinlik sonrasında gençler diyor ki: İnsanlarla iletişim kurarak onları kan bağışının hayat kurtardığına ikna...