20 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana AVM'de 23 Nisan etkinlikleri!

M1 Merkez Adana AVM'de 23 Nisan etkinlikleri!

Günboyu özel sahne showları, müzik dinletileri, çeşitli yarışmalar,sürpriz hediye kazanma imkanları, palyaço, yüz boyama, resim yapma gibi interaktif etkinlikler çocukları ve de aileleri bekliyor.



Adana Biltest Okulları işbirliğiyle 23 Nisan Çarşamba günü M1 Merkez  Adana  AVM’de yapılacak 23 Nisan kutlamalarında çocuklarımız ve aileleri çok değişik, tematik, renkli ve eğlenceli bir gün geçirecekler. Günboyu özel sahne showları, müzik dinletileri, çeşitli yarışmalar,sürpriz hediye kazanma imkanları, palyaço, yüz  boyama, resim yapma gibi interaktif etkinlikler çocukları ve aileleri bekliyor.



Aynı gün Media Markt Mağazası işbirliğiyle son derece özel bir yarışma programına da katılmak mümkün olacak. XBOX alanında aileler çocuklarıyla birlikte çok farklı bir oyuna katılıp küçük yarışmalarda hem eğlenip hem sürpriz hediyeler kazanabilecekler.

M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz;”23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Hayatın Merkezi’nde Adana Biltest Okulları ve ayrıca Media Markt ile işbirliği yaparak çok farklı, anlamlı ve eğlenceli bir gün hazırlıyoruz. Yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Bayramı’nı coşkuyla geçirmeleri en büyük hedefimizdir. Çocuklarımızı ve ailelerini 23 Nisan günü M1 Merkez Adana AVM’ye bekliyoruz” diyor.



Geri Dön