28 / 03 / 2024

M1 Merkez Adana AVM iletişim

M1 Merkez Adana AVM iletişim

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

M1 Merkez Adana AVM'de sağlıklı günler etkinliği!

M1 Merkez Adana AVM; Acıbadem Adana Hastanesi işbirliğiyle AVM içerisine kurduğu stantta 10 -14 Eylül tarihleri arasında “Sağlıklı Günler” etkinliğini düzenledi.M1 Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

M1 merkez Adana AVM'de pul sergisi açıldı!

M1 merkez Adana AVM'de pul sergisi açıldı. M1 Merkez Adana AVM, yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza Pul Koleksiyonculuğunu aşılamak amacıyla çok önemli bir “Pul Koleksiyonu Sergisi”ne ev sahipliği yaptı.

M1 Merkez Adana AVM'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı!

Günboyu özel sahne showları, müzik dinletileri, çeşitli yarışmalar,sürpriz hediye kazanma imkanları, palyaço, yüz boyama, resim yapma gibi interaktif etkinlikler çocukların ve ailelerin katılımıyla yapıldı.

M1 Merkez Adana AVM'de 23 Nisan etkinlikleri!

Günboyu özel sahne showları, müzik dinletileri, çeşitli yarışmalar,sürpriz hediye kazanma imkanları, palyaço, yüz boyama, resim yapma gibi interaktif etkinlikler çocukları ve de aileleri bekliyor.

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı!

M1 Merkez Adana AVM'de Ağır Otizmli Çocuklar Farkındalık Günü etkinliği yapıldı. M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerinin çocuklarına yüz boyama, balon dağıtımı ve boyama etkinlikleri de yapıldı.

M1 Merkez Adana AVM'de 8 Mart coşkuyla kutlandı!

M1 Merkez Adana AVM’de düzenlenen ve birkaç gün süren çeşitli etkinliklerle Dünya Kadınlar Günü coşkuyla ve geniş katılımla kutlandı. Bayanlar bu önemli fırsattan yararlanarak özel günlerinde kendilerini çok daha iyi hissettiler…

M1 Merkez Adana AVM'de 14 Şubat fırsatları!

M1 Merkez Adana AVM’yi ziyaret edin, yapacağınız tek seferdeki her 200 TL alışveriş sonunda sürpriz hediyeler kazanın. M1 Merkez Adana AVM' de 14 Şubat fırsatları...

Adana Merkez’e TOKİ'den ucuz konut geliyor! İşte TOKİ Adana Merkez 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Ata GYO'nun Adana ve Giresun'daki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı!

Ata GYO'nun Adana Ceyhan ve Giresun Merkez'deki gayrimenkullerinin değerleme raporu yayınlandı.

M1 alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi!

COVID-19 salgını sürecinde toplu yaşam alanları için öne çıkan teiz hava ve ferah ortamlarıyla dikkat çeken M1 Adana ve M1 Gaziantep alışveriş merkezlerinde çok sayıda yeni mağaza hizmete girdi...

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Adana'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

M1 Adana AVM'ye Avrupa’dan ödül!

M1 Adana Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 'Retail Development' kategorisnde ödüle layık görüldü.

Adana’daki 62 yıllık fabrika yıkıldı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 62 yıl önce inşa edilen ve kentin sembol yapılarından biri olan Karşıyaka Un Fabrikası'nın 35 metre yüksekliğindeki binası yıkıldı.

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

M1 Merkez Adana AVM iletişim Haberi

M1 Merkez Adana AVM iletişim

M1 Merkez Adana AVM’de 15 Aralık 2014 – 15 Mart 2015 tarihleri arasında “Çekiliş Kampanyası” başladı… M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek  Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor. Daha çok alışveriş yaparak şansınızı çoğaltmanız mümkün.

15 Aralık 2014  - 15 Mart 2015 tarihlerini kapsayan kampanya süresince AVM’deki tüm mağazalardan toplam 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin bu muhteşem arabayı kazanabilmeleri için tek koşul, M1 Merkez Adana AVM içerisindeki katılım noktalarına gitmek ve alışverişleri karşılığında aldıkları fiş veya faturayı ibraz etmek…

Ayrıca “Hayatın Merkezi”nde Yılsonu ve Yeni yıl için cazip alışveriş imkanı da devam ediyor. 


2015’te artık bir Mercedes E250 sahibi olma hayaliniz gerçek, şansınız açık olsun…


Merkez Adana AVM...