25 / 04 / 2024

M1 Merkez Adana'da Mercedes E250 kazanma şansı devam ediyor!

M1 Merkez Adana'da Mercedes E250 kazanma şansı devam ediyor!

" Hayatın Merkezi ”: M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi bu kez de muhteşem bir Mercedes E 250 kazanma şansını yakalamaları için ziyaretçilerini alışverişe davet ediyor.



Farklı, avantajlı, kazançlı ve eğlenceli  kampanyalarla ziyaretçi ve müşterilerini alışveriş yaparken hem eğlendiren hem kazandıran "Hayatın Merkezi”: M1 Merkez  Adana  Alışveriş Merkezi  bu kez de muhteşem bir Mercedes  E250 kazanma şansını yakalamaları için ziyaretçilerini alışverişe davet ediyor. M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi  Sadece 150 TL’lik alışveriş ile  ziyaretçilerine  muhteşem Mercedes E250 kazanma şansı sunuyor. 15 Mart’a kadar sürecek bu kampanyada araba kazanma şansı M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerini bekliyor.


Kampanya kapsamında yapılması gereken tek şey; M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalardan kampanya süresince yapılan her 150 liralık alışveriş için AVM içerisinde yer alan kampanya katılım noktalarından  1 adet çekiliş hakkı almak.


 Bu tarihler arasında yapacağınız  “her alışveriş”  ile lüks otomobil segmentinin özel markası Mercedes E250’yi kazanma şansınız daha da artacak. 

 M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz; “ M1 Merkez Adana Alışveriş Merkezi’nde alışverişi keyfe dönüştüren daha önceki kampanyalarımız gibi bu kampanyamız da  büyük ilgi görüyor. Adanalı dostlarımız Mercedes E250’yi kazanmaya kararlı. Geçtiğimiz yıl  düzenlenen  kampanyamıza   AVM ziyaretçilerimizin yoğun ilgisi bizleri bu yıl başında da benzer bir kampanya düzenlemeye yöneltti.15 Mart 2015 tarihine kadar devam edecek  kampanyada tüm  ziyaretçi ve müşterilerimizi  harcarken kazanmanın keyfini yaşayacakları üks Mercedes E250   fırsatı için “Hayatın Merkezi”ne bekliyoruz” dedi.


Editöre: Bülten Eki’nde Kampanya Afiş Fotoğrafı   ile  AVM Logosu sunulmaktadır.



Geri Dön