27 / 04 / 2024

Maaş promosyonu alanlar aman dikkat! Bankalar iade isteyebilir…

Maaş promosyonu alanlar aman dikkat! Bankalar iade isteyebilir…

Bankaların Temmuz ayından bu yana verdikleri promosyonlarla vatandaşların yüzü güldü. Ancak bankalardan promosyon alan vatandaşlardan iade istenebilir… İşte detaylar…



Temmuz ayından bu yana özel bankalar promosyon yarışına girdi. Maaş müşterilerini elinde tutmak isteyen bankalar yüksek promosyon ücretleriyle vatandaşların cebini bir nevi rahatlattı.

Hesabın taşınması sırasında, hesabın taşındığı banka ile yapılan promosyon şartlarını düzenleyen anlaşmanın titizlikle incelenmesi gerekiyor. Çünkü bazı bankaların sözleşme şartlarında paraların iade edilmesi şartı var.

İşte detaylar…
Maaş promosyonu alanlar aman dikkat! Bankalar iade isteyebilir…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön