26 / 04 / 2024

Maaş promosyonu resmen 25 bin TL oldu! 25 bin liralık promosyon ne zaman hesaplara yatacak?

Maaş promosyonu resmen 25 bin TL oldu! 25 bin liralık promosyon ne zaman hesaplara yatacak?

Adalet Bakanlığı maaş promosyonu sık sık gündeme geliyor. Vakıfbank ile Adalet Bakanlığı arasında yapılan anlaşma ile maaş promosyon tutarı belli olmuştu. Peki Adalet Bakanlığı maaş promosyonu yattı mı? Adalet Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman yatırılacak? İşte merak edilen o ayrıntılar...



Habertürk'ün aktardığına göre; Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşmaya göre personele 25 bin Türk Lirası tutarında promosyon ödemesi yapılacak. Anlaşma kapsamında, bakanlıktan personele eşit ve tek seferde 25 bin Türk Lirası promosyon ödemesiyle ilgili olarak, Adalet Bakanlığı personelinin banka promosyon anlaşması rekor bir rakamla protokole bağlanmıştır. Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin Maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19.08.2022 tarihinde yapılmıştır" açıklaması yapıldı.

Maaş promosyonu resmen 25 bin TL oldu! 25 bin liralık promosyon ne zaman hesaplara yatacak?

ADALET BAKANLIĞI MAAŞ PROMOSYONU NE ZAMAN ÖDENECEK? 

Adalet Bakanlığı ile Vakıfbank arasındaki anlaşma kapsamında 25 bin Türk Lirası olarak belirlenen maaş promosyonu, 1 Eylül 2022 ile 1 Ekim 2022 tarihleri arasında hesaplara yatırılacak.

Adalet Bakanlığı'ndan promosyon ile ilgili yapılan açıklamanın devamında, "İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20.100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir. Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22.08.2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25.000 TL olarak teklifini revize etmiştir" denildi ve bu teklifin üzerine, ihalenin bu rakamdan sonuçlandırıldığı belirtildi. 

Maaş promosyonu resmen 25 bin TL oldu! 25 bin liralık promosyon ne zaman hesaplara yatacak?

Açıklamada, "İhale sonucunda 3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25.000 TL, 01.09.2022 - 01.10.2022 arasında tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın ilgili personellere ayrı ayrı ödenecektir" denildi ve Büro Memur Sendikası ile Koop-İş Sendikalarına ve Vakıfbank Genel Müdürü başta olmak üzere banka temsilcilerine teşekkür iletildi. 

İşte yüksek emekli promosyonu almanın formülü...

Evde bakım parası yattı mı 22 Eylül 2022? Hesabınıza 3 bin 336 TL yatmış olabilir! Hemen bakın!

Emekliye 3. zam müjdesi geldi, duyan inanamadı! En düşük emekli maaşı işte bu kadar olacak! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön