27 / 04 / 2024

Maaşını Akbank’a taşıyacaklara müjde! Promosyonda fiyatlar tekrar yükseldi

Maaşını Akbank’a taşıyacaklara müjde! Promosyonda fiyatlar tekrar yükseldi

Akbank daha önce sonlandırdığını duyurduğu emekli banka promosyonu kampanyasını tekrardan uzattı ve bunun için de tarih verdi. Banka yeniden 7.500 lira emekli banka promosyon ücreti verecek.



Akbank, emekli maaş promosyonuyla ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli bir açıklama yaptı. Akbank promosyon kampanyasına başladığı ilk dönem maaşını bankaya taşıyan emekliye 7.500 lira verdiğini duyurmuş ve kampanya büyük ilgi görmüştü.

Banka, daha sonra yaptığı bir açıklamada ise eylül ayı itibariyle promosyon fiyatındaki kampanyasını sonlandırdığını duyurmuştu. Banka sonlandırdığı promosyon kampanyası kapsamında emekli maaşını taşıyan en yüksek promosyon miktarı olarak 3.500 lira vereceğini duyurmuştu.

YENİ PROMOSYON AÇIKLAMASI

Bankadan sonlandırdığını duyurduğu  bu promosyon kampanyasıyla ilgili tekrardan bir açıklama geldi ve 7.500 liralık promosyon kampanyasının devam edeceği belirtildi ve şu duyuru yapıldı.

30 Eylül 2022 tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya döneminde verilecek 2 adet fatura talimatına 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings alacakların, toplam 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL chip-para fırsatından faydalanıyor.

Maaşını Akbank’a taşıyacaklara müjde! Promosyonda fiyatlar tekrar yükseldi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön