26 / 04 / 2024

Macaristan pazarında Türk KOBİ'ler için milyon dolarlık ticari fırsat!

Macaristan pazarında Türk KOBİ'ler için milyon dolarlık ticari fırsat!

MÜSİAD ve Macaristan Yatırım Destek Ajansı işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 'Macaristan Ticaret Heyeti Programı' Türk KOBİ'lere büyük fırsatlar sunuyor. Organizasyon 16 -18 Şubat ' ta yapılacak...



MÜSİAD ve Macaristan Yatırım Destek Ajansı işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 'Macaristan Ticaret Heyeti Programı' Türk KOBİ'lere büyük fırsatlar sunuyor. 16-18 Şubat'ta yapılacak olan organizasyonda milyon dolarlık anlaşmaların imzalanması hedefleniyor. 


MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları (MÜSİAD) tarafından potansiyel iş fırsatları ve ortak yatırım imkânlarını araştırmak üzere Macaristan'a çıkarma yapıyor. 16-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Macaristan Ticaret Heyeti Programı'nda Türk işadamlarının milyon dolarlık anlaşmalara imza atması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayelerinde gerçekleştirilecek olan organizasyon Macaristan'ın başkenti Budapeşte' de 100 kişinin üzerinde işadamının katılımıyla olacak. Türkiye'nin Macaristan ile olan ticari ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla organizasyona ahşap ve mobilya, biotech, çevre koruma, enerji, finansal hizmetler, gıda ve gıda endüstrisi, ilaç, inşaat sektörü, kimya endüstrisi, kimyevi maddeler ve mamulleri, lojistik, makine ve ekipmanları, medikal ürünler ve cihazlar, metal sanayi, müteahhitlik ve teknik müşavirlik, otomotiv endüstrisi, otomotiv ve yedek parça, plastik ve kauçuk sanayi, tarım, tekstil ve giyim sanayi, tıp teknolojileri, ticaret, turizm ve otelcilik sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalar katılacak. 

Abdullah Gül'de katılacak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Macaristan Başbakanı Victor ORBAN'm himayelerinde, gerçekleştirilecek olan Macaristan Türkiye İş Forumu ve İkili İş Görüşmeleri için MÜSİAD ve Macaristan Yatırım Destek Ajansı işadamlarına hedeflenen milyon dolarlık anlaşmaları gerçekleştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Heyetteki saygın işadamlanna özel firma görüşmeleri ayarlanarak Macaristan ve Türkiye arasındaki yatırım ilişkilerinin artırılması hedefleniyor. Söz konusu Ticaret Heyeti Programı kapsamında, Türkiye ve Macaristan'dan üst düzey yetkililerin katılımlarıyla düzenlenecek. Organizasyon ilgili pazara girmek isteyen ve pazar paylarmı daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat. 100'e yakın işadamının yer alacağı organizasyonda milyon dolarlık is bağlantılarının yapılması planlanıyor. 


Star Gazetesi 


Geri Dön