19 / 04 / 2024

Mado, Türkiye'yi 999 çeşit tatlı ile tanıştıracak

Mado, Türkiye'yi 999 çeşit tatlı ile tanıştıracak

Kanbur Ailesi Icemar markası ile toplu üretim ve dağıtım işine girdi. Icemar'ın Türkiye distribütörü Eymen Gıda, 99 çeşit tatlıdan oluşan ürünleri turistik tesislere ulaştıracak



Mado isimli kafelerini 300 noktaya ulaştıran Kanbur Ailesi, Icemar markasıyla da kurumsal satış alanına girdi. Firmadan Icemar'ın Türkiye distribütörlüğünü alan Eymen Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Ercan, ilk etapta İstanbul'daki kafe, restoran, çay bahçesi, otel ve sosyal tesislere ulaşmak istediklerini ve Icemar'ın dağıtım ve pazarlaması için 5 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyledi.

7 MİLYON $ CİRO HEDEFLENİYOR
Bu iş için 28 araçlık bir filo kurduklarını, üretimi ise Yaşar Dondurma'nın yapacağını dile getiren Ercan; dondurma, sütlü tatlılar, dondurulmuş unlu mamüller ve şerbetli tatlılardan oluşan 999 çeşit ürünü yıl sonunda bin 500 noktaya ulaştırmayı hedeflediklerini, dev cruise gemilerine de girmeyi planladıklarını söyledi. Ercan, yıl sonunda 7 milyon dolar ciro beklentileri olduğunu ifade etti.

MADO DIŞINDA HER YERDE
Icemar'ın pazarlama stratejisine göre marka Mado'nun satıldığı yerler dışındaki tüm kurumsal satış noktalarına girecek. Amaç yüksek perakende satış fiyatlarıyla giremediği ve toplu tüketimin ağırlıklı olduğu noktalara daha uygun fiyatlarla girip tüketim hacmini artırarak ciroyu da büyütecek. Eymen Gıda bunu yaparken girdiği noktalara sadece ürünle değil belirli bir konseptle girecek. Girilen her noktada markanın reyonları olacak.
Pınar ÇELİK/Sabah


Geri Dön