26 / 04 / 2024

Mahal İstanbul projesi!

Mahal İstanbul projesi!

Firma: Beylik Yapı

Proje: Mahal İstanbul

Mahal İstanbul projesi Beylikdüzü'nde Beylik Yapı imzasını taşıyor. Yakında satışa sunulacak olan Mahal İstanbul projesi için 90 bin liradan başlayan fiyatlarla ön talep toplanıyor...




Mahal İstanbul projesi  Beylik Yapı  tarafından hayata geçiriliyor.  Mahal İstanbul  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. Beylikdüzü Mahal İstanbul projesi 2 blok olarak inşa ediliyor.


Beylikdüzü Mahal İstanbul projesi içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.


Kasım sonunda lansmanı yapılacak olan Mahal İstanbul projesi 90 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Beylikdüzü Mahal İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. 


Mahal İstanbul projesinin satış ofisi ile 0212 853 29 55 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. E-5've ulaşım noktalarına yakın konumda yükselen Mahal İstanbul projesi 148 konuttan oluşuyor.



Mahal İstanbul projesi iletişim

Tel : 0212 853 29 55

Web : www.mahalistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön