19 / 04 / 2024

Mahall Ankara ve Mahal İzmir'de Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Mahall Ankara ve Mahal İzmir'de Sevgililer Günü kampanyası 2018!

Türker Holding 2 markalı projesinde Sevgililer Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 5 bin liralık seyahat çeki hediye edilecek



Türker Holding imzası ile hayata geçirilen Mahall  Ankara  ve Mahal  İzmir  projelerinde Sevgililer Günü'ne özel kampanya başladı. Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir’den 20 Şubat’a kadar ev ya da ofis alanlara 5 bin liralık seyahat çeki hediye edilecek. Mahall Ankara projesinde ayrıca peşin ve banka kredili satışlarda özel indirim fırsatları da sunuluyor.

Mahal Bomonti İzmir ilkleri sunuyor


İzmir'de hayata geçirilen Mahal Bomonti İzmir projesi 2019 yılında tamamlanacak. Ofis ve rezidans olarak tasarlanan projesi İzmir’in en önemli sosyal alanı ve buluşma noktası haline gelecek. Projenin en büyük özelliği 1912’lerde fabrika binası olarak kullanılan tarihi binaların restore edilerek sosyal alanlara dönüştürülmesi.

Mahal Ankara'da artan bir ivmeyle değer kazanıyor


Mahal Ankara projesinde yaşam başladı. Proje, konumlandığı bölgeyle birlikte her geçen gün giderek artan bir ivmeyle değer kazanıyor. Konut, ofis ve mağazaların yer alacağı proje metroya 5 dakika yürüme mesafesinde konumlanıyor. 


http://www.turkerler.com/


Geri Dön