26 / 04 / 2024

Mahall Ankara'da 3 bin kişi yaşayacak!

Mahall Ankara'da 3 bin kişi yaşayacak!

Türkerler Gayrimenkul'ün, Ankara'da Eskişehir yolu üzerindeki yeni projesi Mahall Ankara'da konut, ofis, mağaza, otel, city suits'lerden oluşan, 3 bin kişinin yaşayacağı ve 10 bin kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği tahmin ediliyor...



Türkerler Gayrimenkul'ün, Ankara'da Eskişehir yolu üzerindeki yeni projesi Mahall Ankara'da konut, ofis, mağaza, otel, city suits'lerden oluşan, 3 bin kişinin yaşayacağı ve tahmini 10 bin kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği bir mahalle konseptini  Ankara  ile tanıştırıyor. Türkerler'in 20 yıllık inşaat deneyimini aktaracağı projeden yaklaşık 1 milyar TL gelir bekleniyor. 


İnşaat ve enerji sektöründe yaptığı yatırımlar, hayata geçirdiği dev projelerle tanınan Türkerler, Ankara'nın mahalle konseptinde, en geniş ölçekli karma projesi Mahall Ankara'yı inşa ediyor.  TOKİ  ile gelir paylaşım modeli kapsamında hayata geçirilecek projeden 997.5 milyon TL gelir elde edilmesi hedefleniyor. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "TOKİ ile gelir paylaşım modeli çerçevesinde böylesine büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön