25 / 04 / 2024

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...



Türkerler Holding'ten #evdekal’ma çağrısı yapıldı. Türkerler Holding, güvenle evde kaldıktan sonra sağlıklı günlerde ise Mahall Bomonti İzmir’den uygun seçeneklerle daire alma fırsatı sunuyor. 

Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanyada; 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Başta enerji ve inşaat olmak üzere Türkiye’nin en güçlü gruplarından olan Türkerler Holding, tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen koronavirüs salgınına karşı herkesi #evdekal’maya davet etti.

Mahall Bomonti de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Her koşulda ülke ekonomisine güvenerek yatırımlarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Türkerler Holding Genel Koordinatörü Atilla Sezgin, "Bu süreçte de inşaat, enerji alanlarında faaliyetlerimize tüm gücümüzle sürdürerek şehir hastanelerimizi, konut projelerimizi ve enerji yatırımlarımızı devam ettirip ülkemize de istihdam sağlıyoruz" diye konuştu.

Türkerler Holding yatırımcıları, evde güvende kalarak geçirecekleri bu sürecin sonunda cazip tekliflerle İzmir’in en gözde projesi Mahall Bomonti İzmir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Mahall Bomonti  İzmir  projesindeki örnek daireyi web sitesinden 360 derece sanal turla keşfetme fırsatı da veriliyor.

İzmir’in en cazip kampanyası Mahall Bomonti İzmir’de

İzmir’e yeni bir sosyal hayat deneyimi kazandıracak yeme içme ve kültürel alanlarıyla olduğu kadar konut, ofis, otel ihtiyacını da karşılayacak olan Mahall Bomonti İzmir’de yüzde 0.59 faiz, 120 ay vade ve 4 bin 150 TL liradan başlayan taksit fırsatı sunuyor.

İzmir’de ayrıcalıklı yaşam

Tarihi Bomonti Fabrikası ile iç içe olan Mahall Bomonti İzmir’de deniz manzarasıyla iç içe daireler; tamamen eşyalı stüdyo dairelerden 3+1 dairelere kadar değişik daire alternatifleri sunuluyor. Balkonlu ve teraslı, teknolojik donanımlı modern ofisler ise İzmir’in kalbinde şık ve konforlu çalışma alanları sağlanıyor.

Doğuş grubu, Bomontiadayı İstanbul’dan sonra ilk kez Mahall Bomonti İzmir projesi ile İzmirlilerle bir araya getiriyor. Mahall Bomonti'de d.ream, ünlü restoran markalarını proje sakinlerine sunacak. 

“Geleceğin Alsancak’ı”nda yükseliyor

Mahall Bomonti İzmir, kolay ulaşım seçenekleri ve şehrin yeni merkezinde olmasıyla da dikkatleri çekiyor. Şehrin en değerli ana arteri olan Halkapınar’ın bu bölgesi için “geleceğin Alsancak’ı” deniyor. Mahall Bomonti İzmir Alsancak’a 10 dakika, İzban, metro ve tramvayın Halkapınar’daki buluşma noktasına 5 dakikalık yürüme mesafesinde konumlanıyor. Aynı zamanda projeden havalimanına da ulaşım kolaylıkla sağlanıyor. 

Başta opera ve tiyatro salonu olmak üzere sosyal alanları ile de dikkatleri toplayan Mahall Bomonti İzmir’de, 1000 kişilik gösteri alanı, sinema, alışveriş mağazaları, tenis kulübü, koşu ve bisiklet yolu ile asırlık ağaçların olduğu toplam 20 bin metrekareden fazla yeşil alana sahip. 

Mahall Bomonti'de aylık taksitler 4 bin 150 liradan başlıyor!

Mahall Bomonti İzmir'de yüzde 0.59 faiz kampanyası! 


Geri Dön