19 / 04 / 2024

Mai Rezidans Fer Yapı!

Mai Rezidans Fer Yapı!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Rezidans Fer Yapı projesi Kartal' da yükseliyor. Mai Rezidans' ta yer alan dairelerin satış fiyatları 275 bin TL' den, ofislerin satış fiyatları ise 250 bin TL' den başlıyor...




Mai Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.  Mai Residence   Fer Yapı  tarafından yaşama geçiriliyor.


Mai Rezidans Fer Yapı projesi 11 bin metrekare inşaat alanına sahip. Mai Rezidans Kartal projesinde 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor. Mai Rezidans Fer Yapı projesi 2 blok halinde yükseliyor.


Fer Yapı Mai Kartal Rezidans teslim tarihi olarak 2014 yıl sonu belirlendi. Mai Rezidans Fer Yapı'da 2. kattan itibaren tüm konutlar adalar ve deniz manzarasına sahip. 


Mai Rezidans Fer Yapı'da Sarı Blok olarak isimlendirilen 36 katlı blokta daireler, Turuncu Blok olarak isimlendirilen 14 katlı blokta ise ofisler bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mai Rezidans projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Mai Rezidans Fer Yapı fiyatları!


1.500 metrekaresi ticari alana ayrılan Kartal Mai Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 275 bin liradan, ofislerin satış fiyatları ise 250 bin liradan başlıyor. Mai Rezidans Fer Yapı'nın ödeme koşulları kapamında yüzde 1 KDV oranı ile 18 ay taksit erteleme imkanı bulunuyor. 


Mai Rezidans Fer Yapı projesinde fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi ve depo alanları bulunuyor. 


Mai Rezidans Fer Yapı nerede?

Adres: Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL

Mai Rezidans Fer Yapı ulaşım krokisi!


 Mai Rezidans Fer Yapı!



Mai Rezidans Fer Yapı iletişim!

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön