29 / 03 / 2024

MAKİAD İnşaat Komitesi’nden Gaziantep’e iş gezisi!

MAKİAD İnşaat Komitesi’nden Gaziantep’e iş gezisi!

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi ticaret ve yatırım heyeti, Gaziantep’e iş gezisi düzenleyerek ildeki önemli inşaat projelerini inceledi. İş heyetinin ilk durağı Antepia Projesi oldu....




MAKİAD İnşaat Komitesi Başkanı Serhat Özbek öncülüğündeki gezi heyeti, Gaziantep’te bulunan Antepia, Edacan Group, Tahsinoğlu Group gibi önemli inşaat firmalarını ziyaret etti. Firmaların yetkilileriyle görüşerek inşaat projelerini inceleyen iş heyeti, satış, yatırım maliyeti gibi konularda detaylı bilgi aldı. 


İş heyetinin ilk durağı Antepia Projesi oldu. Antepia yetkilileri, 6 etaptan oluşan proje tamamlandığında, 15 bin kişiyi barındıran bölgenin en büyük temalı konut çalışması olduğunu bildirdi. Ardından, Edacan Group’a geçen iş heyeti firma yetkilisi Candemir Yozgat’tan bilgi alındı. 


Yozgat, Eda ile Candemir İnşaat firmalarının 2005 yılında Edacan Gayrimenkul Yapı adı altında güçlerini birleştirdiğini belirten Yozgat, “Şu anda Gaziantep'te lüks konut ve ticari yapılarla inşaat faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Gaziantep inşaat sektöründe ilk sırada olmak için yılmadan, yorulmadan, sabah akşam demeden çalışıp hizmet veriyoruz. Bu sektördeki başarımızı ‘hep beraber biz başardık’ ilkesiyle daha zirvelere taşımak için mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.


Son olarak Tahsinoğlu Group firmasını ziyaret eden inşaat komitesi üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Düzgün ile görüştü. 35 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade eden Ergün Düzgün, başta inşaat demiri olmak üzere bayilikleri ve lojistik olanakları ile inşaat mühendislerine, mimarlara, müteahhitlere ve tüzel kişilere paket hizmet verdiklerini kaydetti. MAKİAD İnşaat Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Özbek, yaptıkları gezinin çok faydalı geçtiğini kaydetti. 


Cihan


Geri Dön