25 / 04 / 2024

makiad inşaat komitesi gaziantep ziyareti

makiad inşaat komitesi gaziantep ziyareti

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) İnşaat Komitesi ticaret ve yatırım heyeti, Gaziantep’e iş gezisi düzenleyerek ildeki önemli inşaat projelerini inceledi. İş heyetinin ilk durağı Antepia Projesi oldu....

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

İnşaat malzemeleri ihracatına Kovid-19 dopingi!

ABD ve Avrupa’dan pay alan Türkiye inşaat malzemeleri sektörü, bunun da etkisiyle 2020'de ihracatını yüzde 16,2 artırdı. İTO İnşaat Malzemeleri Komitesi Meclis Üyesi Ertuğrul Yılmaz, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

SATSO’da gündem inşaat sektörü!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 4. Meslek Komitesi aylık olağan toplantısında inşaat sektörü ele alındı.

Koronavirüs Gazze'de inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Gazze Ablukasını Kırma Halk Komitesi Başkanı Cemal el-Hudari, koronavirüs sebebiyle oluşan krize ilişkin, "Kriz büyük ve işçiler, fabrikalar ile turizm ve inşaat sektörleri üzerindeki etkileri gerçekten çok tehlikeli" dedi...

Özbekistan'da inşaat sektöründe 824 yabancı şirket faaliyet gösteriyor!

Türkiye, Özbekistan'da yabancı sermayeyle en çok şirket kuran ülkeler listesinde 3'üncü sırada yer aldı. Özbekistan Devlet İstatistik Komitesi'nden yapılan açıklamada ülkede faaliyet gösteren 824 yabancı sermayeli işletmelerin, inşaat sektöründe faaliyet gösterdikleri belirtildi...

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

İlker Aycı: İstanbul Havalimanı inşaatı rekor sürede tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

Sakarya'da inşaat malzemecileri ihtisas bölgesine kavuşuyor!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu inşaat malzemeleri toptan ve perakende ticareti ile iştigal eden firmaların oluşturduğu 13. Meslek Komitesi İnşaat Malzemecileri İhtisas Bölgesi için çalışmalarını hızlandırdı.

İnşaat sektörüne standart getirilmeli!

MTSO 14 No'lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Engin, sektöre hareket kazandırılması adına neler yapılabileceğini anlattı.

Mersinli inşaat malzemeleri üreticileri sanayi sitesi istiyor!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 16 No'lu İnşaat Malzemeleri Üretimi ve Ticareti Meslek Komitesi Başkanı Erol Berktaş, inşaat üreticilerinin aynı merkezde toplanıp üretimlerini sürdürmesi gerektiğini belirtti.

Türk Akımı inşaatı 2017'nin ikinci yarısında başlayabilir!

Gazprom İcra Komitesi Başkanı Miller: "Türk Akımı'nın deniz kesiminin inşaatının 2017'nin ikinci yarısında başlayabileceğini ifade ediyoruz" dedi.

İnşaat sektörü komite toplantısında bir araya geldi!

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 2. Meslek Komitesi tarafından Organize edilen Genişletilmiş Sektör toplantısında ilimiz inşaat firmaları bir araya geldi.

makiad inşaat komitesi gaziantep ziyareti Haberi

makiad inşaat komitesi gaziantep ziyareti


MAKİAD İnşaat Komitesi Başkanı Serhat Özbek öncülüğündeki gezi heyeti, Gaziantep’te bulunan Antepia, Edacan Group, Tahsinoğlu Group gibi önemli inşaat firmalarını ziyaret etti. Firmaların yetkilileriyle görüşerek inşaat projelerini inceleyen iş heyeti, satış, yatırım maliyeti gibi konularda detaylı bilgi aldı. 


İş heyetinin ilk durağı Antepia Projesi oldu. Antepia yetkilileri, 6 etaptan oluşan proje tamamlandığında, 15 bin kişiyi barındıran bölgenin en büyük temalı konut çalışması olduğunu bildirdi. Ardından, Edacan Group’a geçen iş heyeti firma yetkilisi Candemir Yozgat’tan bilgi alındı. 


Yozgat, Eda ile Candemir İnşaat firmalarının 2005 yılında Edacan Gayrimenkul Yapı adı altında güçlerini birleştirdiğini belirten Yozgat, “Şu anda Gaziantep'te lüks konut ve ticari yapılarla inşaat faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Gaziantep inşaat sektöründe ilk sırada olmak için yılmadan, yorulmadan, sabah akşam demeden çalışıp hizmet veriyoruz. Bu...