26 / 04 / 2024

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları!

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları kapsamında konutlar 165 bin TL ile 930 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Bahçetepe İstanbul Evlerinde teslimler 2014 yılının yapılacak...



Makro İnşaat ve Akyapı'nın Ortak girişimi ile hayata geçirilen  Bahçetepe İstanbul  projesi İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


2014'de teslimlerinin yapılması planlanan Bahçetepe İstanbul Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri sunuluyor. Toplamda 1.476 adet konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor.


Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları listesinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim. 81 bin 910 metrekare arsa alanına sahip olan Bahçetepe İstanbul Konutlarında yer alan daireler 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Bahçetepe İstanbul satış ofisi ile 444 61 71 no'lu telefon numarasından görüşebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bahçeşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları bilgisine göre konutlar 165 bin TL'den başlıyor, 930 bin TL'ye kadar yükseliyor. Bahçetepe İstanbul Evlerinde sauna, spor alanları, güvenlik ve yüzme havuzu gibi donatılarda bulunuyor. Bahçeşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 


Ak Yapı Bahçetepe İstanbul nerede?

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul adres: Proje Olimpiyat Metro istasyonuna yakın lokasyonda inşa ediliyor


Bahçetepe İstanbul ulaşım krokisi:

Makro İnşaat Bahçetepe İstanbul fiyatları!


Bahçetepe İstanbul telefon numarası:

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön