29 / 03 / 2024

Makyol Yaşam'da yüzde 0.85 faiz imkanı! 194 bin TL'ye!

Makyol Yaşam'da yüzde 0.85 faiz imkanı! 194 bin TL'ye!

İnşaat, altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm gibi sektörlerde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Makyol İnşaat Sanayi, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkardı.




Taahhüt alanında Türkiye ve dünyanın sayılı markaları arasında yer alan ağır inşaat, altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm gibi sektörlerde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Makyol İnşaat Sanayi, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkardı. Uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR'a göre son 9 yılda 8 kez dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer alan Makyol İnşaat, yarım asırlık bilgi birikimi ve kalite anlayışım aktardığı gayrimenkul projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü ile ev sahibi olmak isteyenlere 'yüzde 100' ev konsepti sunuyor. Proje toplam 90 bin m2 inşaat alanında 180 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. 

464 daire 84 mağaza Proje geliştirme aşamasında Avrupa'daki gayrimenkul geliştirme trendlerinin yanı sıra 2004 yılından bugüne kadar İstanbul'daki benzer ölçekli projeleri ve yaünmcıların kusursuz bir evden beklentileri incelenerek geliştirilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde; her ihtiyaca yönelik 1+1,2+1,3+1 ve bahçe katlanndan oluşan 464 adet daire ve 84 adet mağaza yer alıyor. 

Lansman dönemine özel fiyatlarla projeden konut sahibi olmak isteyenler, Türkiye'nin önde gelen beş bankasından 0.85 faiz ve 120 aya kadar ve dosya masrafsız kredi kullanabilecek ya da senetli satış imkanından yararlanabilecek Yüzde 35 getiri beklentisi Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi projenin detaylarıyla ilgili olarak şunlan söyledi: "Makyol İnşaat'a ait Beylikdüzü'nün merkezinde bulunan arsamızda proje geliştirme sürecine yaklaşık 1.5 yıl önce başladık. Yatınmcılann kusursuz bir evde aradıklan özellikleri dört ana başlıkta topladık. Bunları; konum ve ulaşım imkanları, proje tasarımı, yatırımcı firmanın finansal gücü, güvenilirliği ve projenin sunduğu yatırım firsatı olarak belirledik. Oturum ve yatırım amaçlı değerlendirilebilecek Makyol Yaşam Beylikdüzü projemizin, tamamlandığında yaünmcılanna yaklaşık yüzde 35 oranında getiri sağlayacağını tahmin ediyoruz." 



Star


Geri Dön