16 / 04 / 2024

beylikdüzü makyol yaşam

beylikdüzü makyol yaşam

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da yüzde 5 peşinatla!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ile bahçe katlarından meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinde yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor.

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da 246 bin TL'ye! Yüzde 100 ev konseptiyle!

Firma bünyesinde ya da banka kredisi ile vadelendirme seçenekleri sunan Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinde yer alan dairelerin fiyatları 246 bin 603 TL 'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da 248 bin TL'ye! Özel ödeme seçenekleriyle!

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinde yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 sonunda yapılacağı projede banka kredili, firma vadelendirmeli ve peşinde indirimli ödeme seçenekleri sunuluyor.

Makyol Yaşam alışveriş meydanında 84 ticari alan yer alacak!

Taahhüt sektöründe yurtdışı ve yurtiçinde birçok projede imzası bulunan ve dünyanın en büyük müteaahhitlik sıralamasında yer alan Makyol İnşaat, konut yatırımlarında da iddialı şekilde yer alıyor.

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da yüzde 1 KDV avantajı!

Toplam 450 adet konuttan meydana gelen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 470 bin lira ile 500 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Makyol Yaşam'da yüzde 0.85 faiz imkanı! 194 bin TL'ye!

İnşaat, altyapı, ticari gayrimenkul, konut geliştirme ve turizm gibi sektörlerde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çeken Makyol İnşaat Sanayi, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkardı.

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da indirimli fiyatlar için son gün 2 Kasım!

Konutların 194 bin TL' den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Makyol Yaşam projesinde yer alan konutların alanları 72 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü web sitesi ile ödül aldı!

Türkiye’nin ve dünyanın taahhüt alanındaki lider markası Makyol, yüzde yüz ev konsepti sloganıyla hayata geçirdiği Makyol Yaşam Beylikdüzü projesiyle Interactive Media Awards (IMA) yarışmasında ödül kazandı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde 19 Ekim Pazar günü büyük ilgi yaşandı. 7 kişilik ekibiyle çalışan projede ekip büyük ilgide yetersiz kaldı. Projede lansman fırsatları sürüyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü nerede?

Makyol Yaşam Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Makyol Yaşam Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Makyol Yaşam 180 milyon liralık yatırımla yükseliyor!

Makyol İnşaat, kendisine ait olan arsa üzerinde, Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü toplam 180 milyon TL yatırımla hayata geçiriyor. 180 milyon TL yatırımla yükselecek olan proje, lansmana özel avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Beylikdüzü Makyol Yaşam'da çekilişle sürpriz hediyeler! 30 ay 0 faizle!

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi kapsamında çekilişle sürpriz hediyeler kazanabildiğiniz bir kampanya uygulanıyor. sizinevyuzdekac.com adresindeki testi tamamlayan herkes çekilişe katılıyor. Projedeki ödemelerde 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü: Yüzde yüz ev konsepti!

Taahhüt alanında Türkiye'nin sayılı markaları arasında yer alan Makyol İnşaat, konut sektöründeki ilk projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü'nü satışa çıkardı. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan Makyol Yaşam, toplamda 464 konut ve 84 mağazadan oluşuyor...

Makyol Yaşam'da 30 ay 0 faiz imkanı!

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü yer alan daire seçenekleri için yüzde 40 peşinat sonrasında 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki 3+1'lerin fiyatları 475 bin 440 TL'den başlıyor.

Makyol Yaşam’dan “Paranız Mevduatta Kazanırken Daire Sahibi Yapan” Fırsat!

İstanbul Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Makyol Yaşam'dan Enflasyonla Mücadele indirimine ek yüzde 10 indirim!

Makyol Yaşam’daki son 60 daire için hemen teslim imkanıyla peşin ödemelerde yüzde 10 Enflasyonla Topyekun Mücadele indiriminin yanı sıra yüzde 10 ek indirim ya da “yüzde 0 faiz, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanı sunuluyor...

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018!

Makyol Yaşam fiyat bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 464 adet daireden meydana gelen projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Makyol Yaşam fiyatları 2018!

Makyol Yaşam fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Makyol Yaşam’da her ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 464 adet daireler bulunuyor. 

Makyol Yaşam'da eski evini getir, yeni evine hemen taşın!

Makyol tarafından inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde "eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma" kampanyası başladı...

Makyol Yaşam'da 36 ay Makyol finansmanı!

Makyol Yaşam projesi İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Makyol Yaşam Evleri projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Makyol Yaşam’da eski evini getir, yeni evine hemen taşın kampanyası!

Makyol’un 50 yılı aşkın deneyimiyle geliştirdiği ‘Makyol Yaşam Beylikdüzü’ projesi, başlattığı kampanya kapsamında “eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma” kolaylığı sağlıyor...

Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatları!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam satış fiyatlar...

Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017!

Toplam 464 daire ve 84 dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Makyol Yaşam projesi Makyol İnşaat imzasına sahip. İşte Makyol Yaşam Beylikdüzü fiyat listesi 2017...

Makyol Yaşam Evleri nerede?

Makyol İnşaat tarafından hayata geçirilen Makyol Yaşam projesinde toplam 464 konut ve 84 dükkan bulunuyor. Peki Makyol Yaşam Evleri nerede?

Beylikdüzü Makyol Yaşam ev fiyatları 2017

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Makyol Yaşam projesinde daireler 380 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Beylikdüzü Makyol Yaşam ev fiyatları 2017...

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

beylikdüzü makyol yaşam Haberi

beylikdüzü makyol yaşam

Makyol Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü’nde teslimleri yapılan Makyol Yaşam’daki son 60 daire için “yüzde 20 peşinat ve yüzde 0 faizle 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Makyol Yaşam’da sunulan fırsat ile hemen yeni evlerine taşınırken birikimlerini mevduatta değerlendirerek ev sahibi olunuyor.

Proje, Makyol Gayrimenkul imzası ile Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. Toplam 464 daireden oluşan ve yüzde 95 doluluk oranına ulaşan Makyol Yaşam’da “paranız mevduatta kazanırken, siz kışa yeni evinizde girin” sloganıyla “yüzde 0 faiz avantajı, yüzde 20 peşinat ve 36 ay vade” imkanıyla hemen ev sahibi olunabiliyor.

Makyol Yaşam’dan ev sahibi olanlar, 36 aylık vadeyi dilerlerse birikimlerini mevduat faizinde değerlendirerek elde ettikleri gelirle, dilerlerse de merkezi konumun sunduğu yüksek prim avantajı ve hemen kiraya verme imkanıyla ödeyebiliyorlar. 

Kemal Şahismailoğlu: “Makyol Yaşam’dan...